Dag 1 på Bali

Vad ska man säga?? Finns helt klart sämre ställen att ha sitt livs första utegångsförbud på. Eller vad säger ni?
Visserligen har det varit jättetråkigt utifrån det faktum att vi varken fått sett oss runt, sett någon solnedgång eller ätit någon god mat (restaurangens bufféet, som var det enda som erbjöds, va inget vidare). Men vi har fått ligga i solen - HELA DAGEN! Så underbart! Jag har bara läst, njutit, tränat lite (men gymmet var så litet och fullt med folk att det inte blev något ordentligt), sett på film på rummet och nu gått och lagt oss.
En ur personalen knackade nyss på dörren för att kolla att alla fönstrena var fördragna och att lamporna som är närmst fönstret var släckta. Nyfiken som jag är var jag tvungen att lyfta lite på gardinen och kika ut, och det var verkligen mörkt. Sånär som på 5 stycken ljuspunkter. Hur coolt? När får man någonsin se något sånt nu för tiden?

Imorgon klockan 06.00 släpper utegångsförbudet. Så efter frukosten ska vi äntligen få ta och ut, ta oss till stranden, hitta någon fantastisk smoothiebowl att äta till lunch (morgondagens stora mission) och fortsätta njuta. Hur bra låter inte det?

Gillar

Kommentarer

adrianayosief
adrianayosief,
Fina fina du <33nouw.com/adrianayosief
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ska DU säga <33nouw.com/matildaberlin
Meg
Meg,
men åh lyllos dig. hade definitivt inte haft något emot att ha utgångsförbud på bali 😊 kramis!megs.blogg.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? 😉 Hade helt klart varit värre 😉 Kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229