Current crush

Innehåller affiliate-länkar

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR ( <--- älskar!!! )

Jag har en ny crush - linne! Alltså hur galet fint är det ändå inte?? Jag kan btw nästan höra mammas enorma leende ända hit nu när hon läser det här, hahaha! Jag minns verkligen hur hon köpte hem olika linneplagg och försökte intala mig hur snyggt det var när jag var tonåring. Och allt jag gjorde var att kolla på henne som att hon nästintill var dum i huvudet. Well, I take that back!

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Jag tror faktiskt att det var bilden på Bianca (till höger) som fick mig att påbörja min lilla förälskelse. Så galet snygg i sin enkelhet! Och hur skönt ser det inte ut egentligen?
Jag ska erkänna att jag fortfarande bara äger ett enda linneplagg och det är den HÄR klänningen. Nej, vänta! jag har ju faktiskt den HÄR kavajen med! Men annars inget. Men det var ju precis löning så kanske är det dags att slå till?

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Och det här gäller inte bara kläder nej. Jag är fullkomligt förälskad i linnesängkläder! Attans bara att det ska vara så dyrt! Jag sitter ju nu och kikar på inredning inför nya lägga och gång på gång så cirklar jag tillbaka och inser att det är typ som dom två bilderna ovan som jag drömmer om att ha det. Ljust, naturfärgat, naturmaterial, mysigt. Jag ska förresten upp och hämta ut nycklarna till läggan i nästa vecka. Såååå spännande! Lovar att berätta mer om hur jag tänker då =)

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Men alltså du och mode passar så bra ihop! Älskar din stil på kläder vännen! Min plånbok gillar det dock inte liak mycket för helt seriöst vill jag köpa alla av dessa haha. Massa kramar hjärtat 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Åh ja, linne är ju så himla fint!!!❤️ Stor kram ❤️nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229