Coconut by the beach

Igår var altså sista dagen på Phu Quoc. Så tråkigt eftersom att det betyder att resan snart är slut, men samtidigt kan jag verkligen inte klaga på dagen. Richard däremot klagar nog lite på vädret. För första gången under semestern hade vi en heldag med ett stort molntäcke liggandes. Det var liksom inte kallt på något sätt, men han som ville pressa lite var inte allt för happy.
Jag som trots min kamp med att inte bränna mig har efter Söndagens tur haft en väldigt rosa nyans, så för mig var det ändå en heldag i skugga som gällde

Kan vi bara ta en liten stund för hur förädisk solen är här?? Richard hade under Söndagen smort in sig med SPF20 en (!) gång på morgonen och kom hem i ungefär samma nyans som han lämnade hotellet med på morgonen. Jag däremot smörjde in mig med SPF50 vid 3 olika tillfällen, men kom ändå hem rosa som en gris (nu överdriver jag liiiite) och med en hud som till och med gjorde ont.... Inte okej!

Men tillbaka till gårdagen. Efter frukost sprang jag iväg till gymmet medan Richard la sig vid poolen. När jag var färdig joinade jag honom (men under ett parasoll) ett par timmar innan vi gick ned till stranden där vi hade hittat den här superhärliga restaurangen. Maten var kanske inte i toppklass men med den utsikten så klagar jag verkligen inte!

Därefter hyrde vi ett par solstolar som stod precis framme vid strandkanten, fällde upp parasollet och la oss tillrätta. Jag vet inte om det var på grund utav vädret eller om det är skifte på hotellen eller något, men det var nästintill tomt på folk på stranden. Så förstår ni hur härligt det var att ligga där, höra vattnet skvalpa, fiskebåtarna puttra, läsa lite och sippa på min färska kokosnöt??
Är det här inte definitionen utav semester så vet jag då inte vad som är, hihi!

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Som vanligt underbara bilder! Älskar hur du skriver och beskriver det ni gör, hur det känns etc. Vilken härlig semseter det verkar ha varit!nouw.com/fridaochtove
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! Tusen tack hjärtat!! STOR KRAM <3nouw.com/matildaberlin
madresoltera
madresoltera,
Du ska verkligen ha en guldmedalj som går och tränar när du är på semester 😃
nouw.com/madresoltera
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack fining! Inte så svårt när det är vad man älskar dock 😉 kram nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229