Chop Chop

Vissa är rädda för tandläkare, andra för doktorer, jag - jag har en viss skräck för frisörer. När jag var 14 gick jag till en frisör på fastlandet som gjorde precis tvärtemot vad jag bad om. Vilket slutade med att jag gick hem till farmor och störtbölade resten av kvällen. Visst är det galet hur mycket ens hår spelar roll??

Hur som helst har det resulterat i att jag klipper mig så sällan jag kan, och ofta mer sällan än vad jag vekligen borde. Max en gång var tioende månad. Ni förstår hur slitet mitt hår var va?

Så med mycket mod samlat var det idag dags. "Klipp så lite som möjligt men ta det du behöver".

Hela 14 centimeter föll till golvet och jag lovade där och då att nu är det dags att ta hand om mitt hår på riktigt. Inga fler produkter köpta på rusta och nästa gång jag klipper mig skall definitivt vara innan September nästa år!Rätt så bra skillnad va? Tusen gånger friskare och fräschare!

Gillar

Kommentarer

Lisa
Lisa,
Alltså jag är precis likadan! Klipper mig aldrig, klagar på att håret är slitet men vill inte att det ska bli kortare... HopplöstNone
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Verkligen! Att man aldrig lär sig att man borde klippa ofta men lite istället för att dom måste klippa massor matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229