Choklad - all day, every day

Var kommer detta sötsug ifrån?? Konstant är det något som drar i mig och för mina tankar ut till allt, framförallt det med choklad på, som finns ute i öket. Vad är det här??
Vet ni att för två år sedan kunde det gå 3-4 månader utan att jag åt något söt överhuvudtaget? Inte för att jag hade avlagt något löfte eller för att jag gick på någon slags diet, utan för att jag helt enkelt inte var sugen på det.
De senaste åren blir jag jättesugen på godis, men bara under fredagar och lördagar. Under vardagarna finns det inget sött som lockar.
Fram tills nu. Nu vill jag ha ALLT!
Jag är inte van vid det här och jag kan definitivt inte säga att jag gillar det. Jag läste någon stans att det kunde vara järnbrist som bidrog till framförallt chokladsuget, men jag vet inte jag...
Vad säger ni? Brukar ni få sötsug? Vad gör ni för att motverka det?
Tro mig när jag säger att jag åt min, och kanske ett antal andras, beskärda delar av sötsaker både igår och i fredags. Så varför fortfarande sugen?

Gillar

Kommentarer

Sanya
Sanya,
För mig går verkligen mitt sötsug i perioder, just nu är jag i en period där jag också vill ha godis och choklad precis jämt. Försöker hålla det till helgerna dock, får så mycket problem med hyn annars 😟None
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Så jäkla jobbigt! Har som sagt precis likadant just nu och fy tusan vad irriterande! Kram matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229