Brunch i Stockholm

Tröja HÄR

Vad gör man för att hålla gnistan vid liv i ett förhållande? En fråga jag ofta läser på både det ena och det andra stället. Jag själv tror på tre grejer:
1. Se varandra! Säg något när den andre har klätt sig lite extra snyggt, klippt håret, gjort något extra bra på jobbet eller vad det nu kan vara
2. Rör vi varandra! Gå inte bara förbi utan stanna upp, ge en kram bakifrån, en puss på armen eller varför inte hålla hand när ni är ute och går?
3. Gör det där extra! Det kan vara allt från det lilla i att köpa hem den andres fravoritchoklad en vardagskväll, städa lägenheten när den andre är på jobbet, köpa hem en bukett blommor till det stora som att bjuda på spa eller ta med den andre ut och äta

Just det sista gjorde jag igår. Richard hade fått veta att jag skulle kidnappa honom. Vid klockan 1 skulle han vara hungrig och redo att gå hemifrån, men varför hade han ingen aning om. (Om jag gillar överraskningar? Neeeej, inte alls haha)

Så vid 13-tiden stod han klar vid dörren och klar att traska iväg. Dock var han helt säker på att vi skulle till Phill's Burger som precis har öppnat i Mörby Centrum, vilket han verkligen sett fram emot att testa. Men så blev det inte (sorry hun), istället hamnade vi på....

Kung Carls Bakficka för lite Lördagsbrunch. Hur mysigt??
En massa god mat, en fantastisk drink (på morot, äpple, ananas och ingefärsjuice) och tid för varandra. Så underbart! Det enda tråkiga var att servitrisen sa åt oss att slå oss ned med orden Så kommer jag snart. Well, she didn't! Hon glömde helt bort oss och kom först 20 minuter senare efter att jag suttit och vinkat frenetiskt.... HATAR verkligen när sånt händer.
Men när vi se fick börja äta var livet rätt så väldigt bra igen, hihi!

Den stora lyckan var deras mini--prinsesstårtor!
Jag vet inte om jag har nämt det här, men i verkligheten har jag tjatat om äta tårta i snart ett år. Efter att ha jobbat på en kontor där vi innan åt tårta en gång i veckan har jag haft väääärldens tårtcrave, haha! Men när man är två personer, i en liten lägenhet, som inte är särskilt stora gottegrisar känns det fruktansvärt onödigt att köpa hem en tårta. Så det blir liksom inte av. Inte ens på min födelsedag förra veckan. Men nu så! Nu är jag glad och nöjd =)

Gillar

Kommentarer

linneahallen
linneahallen,
Men alltså, ge mig prinsesstårtorna 😍😍nouw.com/linneahallen
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? SÅ goda <3nouw.com/matildaberlin
MALIN
MALIN,
Din blus!!!! FY vad fin du är i den! Krammalinkirstine.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! TACK vännen <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229