Bokat resa

Jag tänkte skriva ett plus och minus-inlägg. Ni vet ett sånt där man punktar upp fördelar (+) och nackdelar (-) i dagsläget? Men vet ni vad? Jag är inte sugen på några minus, så här kommer istället en hel radda plus.

Jag fick ett meddelande från CSN igår. Först fick jag panik för vid en första anblick såg det ut som att jag skulle bli återbetalningsskylldig, och med tanke på att det sista bidraget vi får den här terminen, vilket är nästa, inte ens är hälften av ett vanligt kände jag bara fuuuuuu*k. Men efter att ha läst det lite noggrannare så kom jag fram till att det faktiskt var dom som skulle betala. Och vips satt det 5000 kronor extra på mitt konto imorse. TAGGA Göteborg i helgen känner jag bara!

Jag har bokat en ny resa. Inte så lång kanske, utan bara hem till Gotland. But still. Egentligen skulle jag bara göra en blixvisit genom att landa tidigt på Onsdagen och sen åka igen på Torsdag-eftermiddag (ska på utbildning för jobbet), men så påminde Sofia mig om att våra föreläsningar är egenstudier. Så efter lite tur med att ha löst vikarier till mina tränings-pass så får jag nu istället Tisdag morgon till möjligtvis Fredag morgon. Hör ni hur underbart??

Mina Body-Jam deltagare är BÄST! Efter att ha suttit och stooooorbölat (vi snackar riktig fulgråt med mascara längs kinderna ala clown-makeup) inne på personaltoan från 40 minuter innan passet börjar till sekunden jag verkligen måste lämna för att gå till salen, trodde jag ju att passet skulle bli pannkaka. Så jag berättade helt ärligt hur läget var, fortfarande med gråten i halsen, och sa att Jag tänker att vi gör det här tillsammans. En timme av bara dans och inget annat. Hur låter det? Och jösses vilken respons jag fick! Svaren, dansen, feelingen - allt!

Från pannkaka till riktigt magiskt pass. Allt tack vare dom!

Jag har köpt nya strumpor! Och landat ett samarbete med ett underklädesföretag! Så nu klarar jag mig ytterligare ett tag utan att tvätta, hahaha!

Jag har röstat! Med tanke på att bortsett från inför valet i höstas så har jag aldrig varit det minsta intresserad av politik. Så att jag tog tag i mig själv och gjorde det som faktiskt är så viktigt att göra, är en stor klapp på axeln till mig själv!

Den här veckan har gått så sjuuukt fort! Jag vet egentligen inte om det är ett plus i sig. Men nu har jag kämpat igenom veckans tråkiga dagar, och från det att övningen tar slut klockan 4 imorgon så har jag bara en massa kul framför mig.

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Gud, vad skönt med extrapengar 😍nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men VERKLIGEN!! Hihi! kram <3nouw.com/matildaberlin
Yasmine
Yasmine,
Blir glad av detta inlägget! Och superglad för din skull att du ska få åka hem till Gotland några extra dagar! 😃 Kram <3 yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! TACK hjärtat! stor kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229