Bloggvärlden får oförtjänat mycket hat!

Godmorgon vänner! Jag önskar så mycket att jag också hade kunnat skriva Godmorgon Fredag, men vi får kämpa oss igenom en dag till innan dess. Och just kämpa är nog ledordet för tillfället.

Jag funderar just nu väldigt mycket på vad jag ska skriva och vad jag inte ska skriva. Var går gränsen för personligt och privat? Var går gränsen för att visa respekt? Och också, vad vill ni läsa om? I vanliga fall är min blogg en källa för inspiration och energi (det är i alla fall vad jag hoppas att den är), men just nu är livet som det är vilket betyder att det är långt ifrån happy clappy och peppigt.
Jag började igår fundera på om ni ens kommer att orka kika in här om jag skriver ett ord till om att göra slut. Men så slog det mig att det här är mitt ställe att ventilera, min kanal och min plattform att reda ut mina tankar och känslor på. Så ni får helt enkelt stå ut. Dessutom vet jag att jag är inte den enda i samma situation. LÅNGT ifrån det! Och därför vill jag vara ärlig mot er - visa livets alla sidor.

Psst! Missa inte rabattkoden jag delar med mig av på Instagram idag! Hela 20% hos Ideal Of Sweden! Det vill du inte missa! Du hittar den HÄR

Med det sagt vill jag också passa på att överösa er alla med kärlek! För något jag har insett under de senaste dagarna är hur många fantastiska personer jag faktiskt har i mitt liv.
Jag har aldrig varit "dålig" på att skaffa vänner. Däremot har jag aldrig direkt prioriterat dom (jag skäms verkligen när jag säger det, men så har det alltid varit). Av den anledningen blir jag väldigt sällan medbjuden på middagar eller fester, och dom få gångerna jag blir det är jag mästare på att komma på en anledning till att tacka nej.... Därför var jag nu rädd att jag skulle stå rätt så ensam.

Men i samma sekund jag klickade på publicera och gick ut med mitt beslut mer officiellt, har kärleken haglat in över mig. Era fantastiska kommentarer här. Ord och kramar från mina vänner i skolan. Och framför allt, det som chockade mig mest, är alla otroligt PMs jag har fått av vänner jag aldrig någonsin hade haft en tanke på att dom skulle kontakta mig. Ja - jag räknar in Er som mina vänner. Vem hade någonsin kunnat tro att jag genom den här lilla bloggen, något som jag så länge skämts över, skulle få lära sånna otroliga individer att jag på riktigt räknar Er till mina äkta vänner? Inte jag i alla fall!

Bloggvärlden och sociala medier har fått oförtjänt mycket skit om att det ska vara hatfyllt och bara medföra negativa tankar och prestationskrav. Jag säger F that! Den här kärleken jag har hittat tack vare just de digitala plattformerna är så ofantligt stor. Och för det vill jag bara säga TACK! Tack till gudarna som förde oss alla samman, tack för innovatörerna som gjorde det möjligt, och TACK för att du är du, och för att du sprider sån kärlek! TACK <3

Gillar

Kommentarer

Yasmine
Yasmine,
Den där balansgången mellan personlig och privat är väldigt svår och det är bara du/ni som avgör vad som är lämpligt att dela och inte! Bloggen är din och du får uttrycka de känslor du vill, om det inte passar vissa så kanske de inte var dina läsare (hårt men sant)! Jag personligen älskar att du är så öppen om livets alla känslor. Stor kram vännen <3 www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack vännen! Du rä så otroligt smart - vet du det?? 😉 KRAM <3nouw.com/matildaberlin
feliciawallgren
feliciawallgren,
Håller så otroligt mycket med dig<33nouw.com/feliciawallgren
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? =) Kram fina <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229