Blir ledsen på mig själv!

Jag har skrivit mycket om att det gäller att njuta av vardagen, av att se det fina i det lilla och att njuta av varje sekund. Men jag insåg idag att jag verkligen inte gjort det de senaste dagarna. Mitt liv har rullat på i 360 samtidigt som det har stått helt och hållet still. Just nu är min hjärna kaos. Mos. Överhettad. 

Jag och Richard hade igår för första gången ever (och jag överdriver inte) en helt ledig kväll tillsammans. Han hämtade mig på jobbet och så åkte vi på utflykt med bilen, köpte med oss hämtmat hem och hamnade i soffan, och där kröp vi upp och höll om varanda fram tills att vi gick och la oss. 
Visst låter det mysigt?? Problemet är att jag minns det mest som i ett töcken. Hela dagen igår är som i dimma. 
Jag hatar att inte kunna ha uppskattat den tid vi hade tillsammans. 
Men det är väl bara att inse att just nu är det såhär, att det bara är en kort period och att det snart kommer bli bättre. Snart kommer jag att äga mitt eget huvud igen, haha!

Som tur är så har jag världens bästa sambo så alltid stöttar och finns. En extra kram när det behövs men också förståelse för att man ibland behöver få sitta i sitt hörn, utan kontakt och stirra in i väggen (okej, kanske inte så extremt, men ni förstår kanske känslan). 

Jag måste komma på något fint att göra eller köpa åt honom som en gest för att han är så fantastiskt fin. 
Jag älskar att göra små romantiska överraskningar, så det kanske är dags för något stort. 
Har ni några förslag?

En av mina favoritbilder på oss. Vi syns ju inte så mycket, men känslan bilden plockar fram (vår första resa helt själva) är helt otrolig

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229