Bland kullersten och valmo

Att börja dagarna med att se det här - alltså WOW!
Jag kan liksom inte sluta häpnas över hur fantastiskt vackert det är här. Eller det faktum att jag inte alls uppskattade det så mycket som jag borde ha gjort när jag bodde här.
Från ingen stans kan mitt hjärta plötsligt explodera av värme och hur otroligt det är att vara hemma och se dessa kullerstens beklädda gator.

Dom här två bilderna fångade jag än en gång i farten när jag imorse promenerade till gymmet. I know Richard - jag är chockad med! Att gå hemifrån mina föräldrar till mitt älskade gym är verkligen att gå över hela stan. Och tro det eller ej, men jag är som sagt en väldigt lat person så jag brukar utan att blinka ta bilen dit. Men inte idag. Idag njöt jag av vartenda steg =)


Ett utav dom mest självklara planerna när jag kommer hem till ön, oavsett om det bara är under en snabbvisit eller om det är för en en längre tid hemma som nu under sommaren, är att bjuda in mig själv på lunch hos Mormor. Så efter ett grymt, svettigt, gottigt BodyAttackpass följt av CX åkte jag och mina systrar ut mot Fröjel.


Ni vet alla memes om hur Mormödrar fyller en med mat och bullar? Well - just det är definitionen utav min älskade Mormor! Världens bästa!
Hon är verkligen helt otrolig på att laga mat (och baka för den delen), så efter en väldigt somrig måltid med både sill, färskpotatis och kajpsoppa (alltså mums!) och dessutom mängder av gotländska jordgubbar med vaniljglass, bokstavligt talat (okej, kanske inte) rullade vi därifrån


På vägen in hittade vi ett magiskt valmofält där vi bara var tvunga att stanna och ta ett par bilder. Eftersom att Isa försvann iväg med kameran så får ni vänta lite med att se bilderna (jag med för den delen), men såhär såg min fantastiska syster ut från mitt perspektiv, hihi!

Jag har sett många som idag ställt frågan om hur man firar Sveriges Nationaldag. Vi är ju liksom inte Norge med sina fantastiska traditioner.
Jag kan inte säga att jag firat något. Istället har jag tagit den här röda dagen till att göra det jag älskar, träffa dom jag älskar och mysa med både vänner och familj - och det har varit fantastiskt!
Hur har ni tillbringat dagen?

Gillar

Kommentarer

Carolina
Carolina,
Mysigt att vara på Gotland, ta och träffa dina nära och kära och bara må bäst! 😊
SV; ja, det var en mysig måndag tillsammans med min älskade brorsdotter 😊
knaset.com
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det är verkligen såååå fantastiskt!! Kram <3nouw.com/matildaberlin
Therese - psykiskt sjuk men mest som alla andra
Åh vad underbart det ser ut! Jag älskar Visby, men vet tyvärr inte om jag hinner med någon tur dit i sommar, det brukar jag alltid försöka göra 😟www.theresemolander.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Åhhnje vad tråkigt! Du får spara det till nästa år då =) Kram söta <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229