Bland Blå Lagunen och Gejsrar

Redan sista morgonen. Eller rättare sagt redan sista timmarna. Jag var inte riktigt beredd på varken det här vädret eller det faktum att bortsett från tiden mellan 10-17 är det bäcksvart. Och med bäcksvart menar jag verkligen bäcksvart.
Så tiden jag trodde att vi skulle ha att ta tillvara både i Fredags när vi landade och nu idag på förmiddagen är plötsligt borta. Det betyder alltså att all tid vi haft att ha semester på var igår mellan 10-17. Alltså har det varit en väldigt, väldigt kort resa

Men trots det har vi hunnit med otroligt mycket. Igår satt vi i bilen hela dagen. Från det att vi lämnade hotellet vid 10 (när det började ljusna), till det att vi vid 19.57 svängde in på parkeringen till Blue Lagoon, och sen igen den timmen det tog att köra därifrån och tillbaka till hotellet. Ni kan ju förstå att jag, hon som knappt kan sitta still 5 minuter, är fruktansvärt rastlös nu. Knappt rört mig i Fredags, inte alls rört mig igår och kommer heller inte röra mig typ nånting idag... Tagga Combaten imorn, haha!

Bild lånad av Moa Mattson på Insta

Jag önskar btw att jag hade haft några bilder att dela med mig av från Blue Lagoon. Efter att själv ha suttit och scrollat igenom olika bilder inför resan var verkligen det något jag både ville se ordentligt, men också ta någon snygg bild vid (typ som den av Moa Mattsson ⬆️). Men nej. Moder natur har ju uppenbarligen haft en annan plan för oss hela resan. Så det var som nämnt bäcksvart (note: Ska ni till Island, boka då biljetter till BL i god tid innan. Dagstiderna försvinner veckor i förväg...) och stormvädret gjorde att det bokstavligt talat var sjögång i hela lagunen. Helt sjukt, men samtidigt fantastiskt på sitt sätt (inte om man frågar Richard dock, haha).

Nu öppnar frukosten alldeles strax (yay!) och när det sen börjar ljusna ska vi ta en biltur runt i Reykjavik innan det är dags att åka till flygplatsen och tacka Island för den här gången.
Håll tummarna för att vi får lite uppehåll idag så vi får se något av stan!

Gillar

Kommentarer

Pauline
Pauline,
så trist, men ändå superhäftigt 😃lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Kunde inte sagt det bättre själv =) Kram <3nouw.com/matildaberlin
evelinarou
evelinarou,
Fantastika bilder ju! <3<3nouw.com/evelinarou
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Tusen tack finaste <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229