Blackweek deals

Ingen har väl missat att det är Black Friday week?
Tidigare (okej, till viss del fortfarande) har jag kunnat få fnatt över att rean som ursprungligen var en dag plötsligt blivit en hel vecka, men samtidigt så kan man inget annat än älska att det ju faktiskt är en massa rea =)

Jag har kikat på det här ↓ settet från Hannalicious for NA-KD jag vet inte hur länge nu. Jag har lagt det i kundkorgen, men sen stängt ned sidan. På repeat.
Men så fick jag äntligen tummen ur och beställde det igår (wiohooo!). När det var hela 30% på det kunde jag liksom inte låt bli =)

Topp HÄR // Byxor HÄR
Psst! Använd koden BLACKWEEK så får du som sagt 30%


Sen så har Nelly idag (fram till klockan 10.00 imorgon) 25% på alla NLY brands - klicka HÄR för att komma dit. Lyckan när jag såg det! Och sorgen när jag kom in och såg att den jumpsuiten jag kikat in mig på i evigheter (samma där, måste börja köpa det jag vill ha och inte bara lägga det i kundkorgen för att sen stänga ned sidan...) var slut i min storlek. Så himla tråkigt! Jag ska däremot sätta mig och se om jag hittar något fint inför julafton, nyårsafton och årets julbord. Annars slutar det ju som vanligt med att man köper något dyrt i sista sekund, haha!
Hoppas ni hittar något fint! Puss <3

1 HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR (har den själv och ÄLSKAR den. Stort tips!) // 5. HÄR (det var den här jag ville beställa) // 6. HÄR (Hur fina??) // 7. HÄR // 8. HÄR (Perfekt till julafton ju!) // 9. HÄR

Bara lite utav allt fint som finns!

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
så mycket snyggt 😍 nouw.com/eswensson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Eller hur?? Älskar =) Kram <3nouw.com/matildaberlin
Ljuva Julia
Ljuva Julia,
det är ju himla smart att handla julklapparna nu också!! Men har helt glömt att spana på grejer åt mig själv!! ljuvajulia.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Va? Det borde du göra! Unna dig något härligt =) Kram <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229