BINGO i resor

Jag har sett flera stycken som under de senaste dagarna har skrivit inlägg där de kikar tillbaka vad de har gjort under den här dagen, men flera år tillbaka. Och det har verkligen varit så kul att se hur folks liv har förändrats. För någon gick det från att ha gått i gymnasiet, till att hitta kärleken, till att bli dumpad, till att ha fått drömjobbet. För någon annan gick det från att vara sjukskrivet, till att nästa år köpa lägenhet till att året efter det sälja den och flytta till Norrland. Så kul ju!
Så imorse på frukosten blev jag lite sugen på att göra samma sak, vilket fick mig lite full i skratt haha! Ni ska få se varför =)

21 Mars 2019

Idag, den 21 Mars 2019, har vi efter att ha gjort en utflykt jag ska berätta mer om imorgon, legat på stranden i stort sett hela eftermiddagen. Som ni vet är jag för tillfället på ön Phu Quoc i Vietnam där vi tillbringar 2 veckor. Om jag är värd det? Hell yes (om jag får säga det själv)! Lite besviken på att jag inte har druckit någon kokosnöt än, men hey, jag har ett par dagar på mig

21 Mars 2018

Förra året hade vi tydligen precis kommit fram till Gili Trawagang. Vi tillbringade under samma period som i år två veckor i Indonesien. Först åkte vi till Bali, men då vi blev lite besvikna på att det inte var särskilt magiska stränder (även om allt annat var fantastiskt - ni måste dit!) så bestämde vi oss för att ta 3 nätter på Gili. Den 21 hade vi våran första dag där, så jag tillbringade den med att traska runt och utforska den lilla (!) ön, njuta utav solen och äta fantastiska smoothiebowls. Har till och med för mig att det blev en både till lunch och middag, hihi!

21 Mars 2017

Året innan det tillbringade vi våran sista dag i Thailand med att åka från Ao Nang där vi bodde till Prahnang beach. Jag testade Thai Iced Tea för första gången, blev kär och förbannade mig själv för att jag inte hade upptäkt den förens just sista dagen.
Väl tillbaka på hotellet tog vi efterbilder för att jämföra med bilderna vi tog första dagen, och jag var så sjukt stolt över brännan jag hade pressat mig till. Obs! Pressat... Det räckte med 3 dagar hemma i Sverige innan jag hade flassat bort stora fläckar på hela kroppen

21 Mars 2016

Och året dessförinnan tillbringade jag morgonen på Arlanda tillsammans med hela familjen. Efter en frulle där och sen ett par timmars flygning landade vi på Malta för ett par fantastiska dagar (4? 5?) tillsammans! Vi åt så mycket god mat (och lyckades checka av det värsta restaurangbesöket jag någonsin varit med om), drack enormt många drinkar (ni MÅSTE besöka Cheeky Monkey om ni är på Malta!) och hade det supermysigt tillsammans! Fler sånna resor tack!


2015 var jag faktiskt inte på resande fot, utan tillbringade kvällen och natten med världens roligaste 25-års fest med HipHop-tema (kostymerna var fantastiska!). Men däremot är jag rätt så övertygad om att den 21 Mars 2020 kommer jag att vara iväg. Frågan är bara var. Mexico? Dominikanska? Australien? Nya Zeeland? Only time will tell!

Gillar

Kommentarer

Yasmine
Yasmine ,
Vilket underbart inlägg! Ser fram emot att läsa det som kommer nästa år 😉 Kram <3 www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack finaste du!! Hihihi! <3nouw.com/matildaberlin
Caroline
Caroline,
var är den andra bilden tagen, den med parasaollerna? Magiskt!carro93.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack hjärtat! Den är igrån Gili trawagang i Indonesien =) Kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229