Bildbomb från balen

Förlåt för att det har tagit tid. Jag vet att ni är flera som har väntat på det här inlägget. Jag hade hoppats på att balkomitén skulle lägga upp sina proffsbilder, men det verkar ta ett litet tag (no blame med tanke på att dom faktiskt också är mitt uppe i tentaperioden). Så ni får njuta av den här bildbomben nu och den andra sen.

Så. Balen. Var ska jag börja? Vi hur FANTASTISKT JÄVLA KUL det var? Eller kanske från början?

Strax efter ett blev jag upphämtad utav Sofia och William ( <-- som förövrigt var min baldejt) och åkte hem till Astrid som hade styrt upp ett litet förmingel . Så himla mysigt! För mig var det en massa nya ansikten, trots att vi började läsa tillsammans (dom läser dock ett parallellt program med oss), men dom var verkligen helt fantastiska allihopa. Och kan vi snälla ta en stund för hur snygga alla var (är)??

Vid halv sex kom taxin och hämtade oss för att åka till Winterviken och själva balen. Och alltså wow vilket ställe! Och alltså WOW vad vackra alla var! Heeelt otroligt!
Där minglade vi runt, fotades mot fotoväggen, skrattade och bara njöt av stunden. MAGISKT!

Till middagen bjöds det på 3-rätters, vilket var heeeelt otroligt gott! Och jag menar det - OTROLIGT gott!
Det bjöds också på både gyckel, sång, prisutdelning, och dessutom ett supertrevligt bordssällskap.

Efteråt öppnade dansgolvet på nedervåningen och då var det on. I samma sekund vi lämnade balsalen (eller vad man nu ska kalla det) så åkte klackarna av och långklänningen knöts upp med hjälp utav en hårsnodd. Ingen tror väl att Matilda Berlin inte gjorde något annat än att dansa sönder? Hahaha! Och precis som ni som följer mig på insta (@matildaberlin) kunde se på min story, så traskade jag hem, genom hela Stockholm (inklusive åkte tunnelbana) barfota och med klackarna i handen, haha! Det om något är väl verkligen ett bevis på att det var en fantastisk kväll? =)

Gillar

Kommentarer

Yasmine
Yasmine,
Ser helt otroligt roligt ut! Supersnygga är ni allihopa 😃 En dag att minnas föralltid <3 Stor kram fina <3 yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack hjärtat! Och verkligen =) Kram <3nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Wow, vilken kväll! Och så snygga ni alla är!nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! TUSEN TACK vännen <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229