Best Buddah Bowl i Stockholm?

Äntligen är hon här! En av världens bästa systrar (för det finns 2, och båda är mina)!

Som ni som följer mig på Insta kunde se igår så kom min lillasyster Isa upp hit till Stockholm för att 1. mysa, 2. fest och 3. hjälpa mig att flytta hem till ön - i den ordningen.

Direkt efter att hon kommit hit till lägenheten och dumpat sina väskor åkte vi in till KTH där vi mötte upp Richard för en lunch på Mahalo. Jag hade faktiskt inte varit där innan, men velat gå så länge. Och alltså MUMS! Deras Buddah Bowl var så god! Dock tog det en evighet att få maten. Men med solen och sällskapet gjorde det inte så himla mycket.
Därefter tog vi en shoppingrunda, åkte till Täby Centrum där jag höll min sista BodyJam-klass för den här ”terminen” och avslutade med Tacomys och Lucifer i soffan. Så underbart!

That is tills jag insåg att jag inte ens börjat packa, så det var bara att ta tag i. Hur packar man ens för 3 månader?? Någon som kan förklara det för mig?

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Det där hade jag inte tackat nej till <3nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nejmen eller hur?? 😉 Kram <3nouw.com/matildaberlin
Maria at Inredningsvis
Maria at Inredningsvis,
Härliga foton 😊 Maj 2018 har verkligen levererat vädermässigt:) Hoppas du får en skön ny sommarvecka! LOVE Maria på Inredningsvisinredningsvis.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
TACK sötaste du!! Och ja, det gjorde ju verkligen det =) Kram <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229