Best Acai Bowl

Godmorgon hjärtan!! Can I get a Hallelujah?

Varför? Jo, för det är Freeedag! Lyckan är total! Eller vad säger ni? Fast egentligen vet jag inte riktigt vad jag är så lycklig över. Med 3 halvdagar i skolan och 2 lediga (så ledig man är student...) den här veckan så kan jag väl egentligen inte klaga. Men samtidigt, är det Fredag så är det =)


Jag har verkligen världens bästa dagar framför mig just nu! Bara lyssna:

Fredag: Börjar dagen med denna amazeballs smoothie bowl. Jag fick en frågan om jag inte kunde dela receptet och självklart! Ibland är det enklaste nästan det som är godast, och precis så är det med den här. Så enkel - SÅ god!

Lite Fredagsträning och en del plugg senare tänker jag parkera min söta lilla rumpa i soffan, med godispåsen brevid mig och en bra film igång

Lördag: Super Saturday! Eller Les Mills Live som det numera heter. Man skulle kunna förklara det som julafton för oss Les Mills-frälsta träningspeeps. Ett event där dom hyrt hela Globen och kör pass från morgon till kväll. Om jag inte minns fel är jag inbokad på 9 stycken och funderar på om jag inte kan få in något mer. Hmmm! Dessutom kommer hela crewet från mitt hemmagym på ön upp för att vara med. Så äntligen ska jag få hänga lite med dom igen <3 Efter det är det hämtpizza som gäller - woop woop!

Söndag: Troligtvis finns det väl en rätt så väldigt stor risk att jag vaknar med världens träningsvärk. Men vad gör väl det? För hela dagens ska jag ha mäklarpraktik och vara med på visningar inne på Östermalm. Taggad much? Oh yes!

Därefter tänker jag avsluta helgen med en lite valvaka. Aldrig tidigare har jag varit insatT i politik, men nu inför valet har det faktiskt varit väldigt spännande. Så självklart måste jag ju se hur det går =)


Gillar

Kommentarer

Maria
Maria,
Ja, det är så skönt med fredag! 😊headoverheals.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? <3nouw.com/matildaberlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Julia Svensson
Julia Svensson,
Åh vad gott!!juliasvenssons.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men JA! Sååå gott <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229