Bästa Stockholmstipset just nu

Den här helgen alltså! Jag vet inte var jag ska börja! All lycka den har gett, all kärlek och all energi!

Jag hade egentligen tänkt göra en min helg i bilder, men när jag började insåg jag att 1. jag har ju haft så mycket kul planerat att jag både har skrivit att jag skulle göra det, samt att jag har gjort det, och 2. så har jag ju delat dom bilderna med, haha! Så är ni nyfikna är det bara att kika tillbaka bland dom senaste inläggen.

Liksom dom andra dagarna har den här Söndagen varit såååå underbar! Jag hade en jättelugn morgon med mys i soffan, checkat av ett par måsten, pluggat lite och ätit drömgod frukost. Efter lunch åkte jag in till T-centralen för att möta upp min älskade syster för att gå och se Benke Rydmans uppsättning av Nötknäpparen - och den var SÅ BRA! Och då menar jag på riktigt! Grym dans, sjuuukt cola ljuseffekter och oväntat nog galet rolig. Jag skrattade verkligen så jag höll på att kikna, haha! Så jag kan verkligen rekommendera er alla att gå och se den! Fun fact är att mina och syrrans gamla danslärare faktiskt var med =)

Efter det var vi och tog en mysfika på Espresso House innan jag lämnade av henne vid båtbussen för att åka hem till ön, vilket var sjukt jobbigt. Vi konstaterade precis att vi inte har setts på över 2 månader och nu är det nästan en månad tills nästa gång... Just nu är jag påväg till gymmet innan jag sen ska åka hem, äta lite mat och invänta Richard som kommer hem igen.

Så kortfattat kan vi väl säga att jag har haft en helt fantastisk helg! Hoppas ni med har haft det <3

Gillar

Kommentarer

juliaalinnea
juliaalinnea,

så mysigt!! hoppas du får en bra vecka <3

nouw.com/juliaalinnea
Matildaberlin
Matildaberlin,
Detsamma finaste <33nouw.com/matildaberlin
deniseeelarsson
deniseeelarsson,
Vad glad jag blir att läsa att du haft en så bra helg! Det förtjänar du! <3nouw.com/deniseeelarsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! TUSEN TACK fining! Hoppas din med har varit det <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229