Bästa maten och billiga smycken

Innehåller affiliate-länkar

Jag måste börja med att tacka er för all kärlek och alla otroliga kommentarer ni lämnar! Jag är själv så otroligt chockad över den här chansen jag fick i att vara Veckans Blogg (vilket verkligen är såååå stort). Men att få höra era otroliga ord om att ni tycker jag är värd det - well, det finns inte ens ord för att förklara hur mycket det betyder för mig. ALL KÄRLEK till er <3

Efter en hel sommar boendes hemma hos Mamma och Pappa på Gotland har det blivit väldigt påtagligt att jag plötsligt är själv och inte har dom runt mig konstant. Nog för att jag älskar att bo ensam, men jag saknar dom så oerhört. Så att dom kom upp för att hälsa på och gratta mig i Söndags betydde verkligen så mycket!

Strax innan lunch kom dom förbi lägenheten, hämtade upp mig och satte fart ut mot Norrtälje där Farfar bor. Tillsammans åkte vi sen till Edblad i Gåsvik. Jag vet inte om ni har hört talats om det innan, men det är både en Outletbutik, restaurang och gårdsbutik. För mig som har Edblad som ett utav mina absoluta favoritmärken när det kommer till smycken, var det ju drömmen. Om jag gick loss? Hell yes att jag gjorde. 4 ringar och en smyckesask. Totalt? 280 kronor. Hör ni hur bra det är?

Min tröja (så galet skön btw) hittar ni HÄR

Är ni i närheten måste ni dit! Inte bara för butikens skull. Nej, nej! Om något ska ni dit till maten, för alltså HERRE vad gott det var. Jag kunde inte bestämma mig mellan den Varmrökta laxen och Renskavet. Tur som är så har jag världens bästa Mamma som gick med på att dela hälften-hälften med mig. Och alltså MUMS! Stora portioner, otroligt aptitretande, sååå gott - 110% prisvärt helt enkelt!
Någon utav er som varit där?

Gillar

Kommentarer

jennifermarie
jennifermarie,
Drömmen att få Veckans blogg, ett av mina mål med bloggen! Du förtjänar det så extremt mycket fina du! 😃 <3 nouw.com/jennifermarie
Jasmine
Jasmine,
Åh, det ser ut som ett riktigt lyckat firande! Tack för tips och inspirerande inlägg.
Kram
rosanatt.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229