Bästa lunchen i Göteborg

Innehåller affiliate-länkar

Min fantastiska skjorta hittar du HÄR

Godmorgon från Göteborg hjärtan! Här har ni tjejen som just nu lever livet. Att få lämna Stockholm, Gotland och alla andra ställen där jag brukar vara, komma till Agnes (min bästa vän) i Göteborg, bryta alla mönster, och få se och uppleva nya saker var precis vad jag behövde. Framför allt behövde jag just Agnes!

Som ni vet så 1. har jag ett mål om att prioritera mina vänner, och 2. så älskar jag att utmana mig själv att utvecklas genom att pusha mig själv utanför min comfortzone. Så när jag bokade resan och trodde att Agnes skulle vara i skolan fram tills på eftermiddagen hörde jag av mig till @mandasdiary. Det här är en tjej jag aldrig har träffat innan, men fick kontakt med här via bloggen för ett tag sen (älskade bloggvärld alltså). Vi har aldrig direkt pratat utan mest lämnat små kommentarer fram och tillbaka till varandra, men något med henne kändes bara så rätt att en träff var ett måste. Så vi möttes upp på JOS Hälsocafé <--- alltså dröm vad gott! Stort tips för alla er som ska till Göteborg!

Och den här tjejen alltså! Det bara sa klick i samma sekund som vi träffades.
Vi var så lika men ändå så olika, och trots att vi båda egentligen är både blyga, introverta och sjukt obekväma med att träffa nytt folk så hade vi inte en tyst sekund. På den timmen vi hade lyckades vi prata om allt mellan himmel och jord (inklusive att klappa oss själva på axlarna för att vi faktiskt hade vågat det här, haha).
Alltså wow säger jag bara! När Agnes sen kom och hämtade mig var jag så fylld på energi att jag nästintill hade sväva därifrån, haha!

Så jag tänkte utmana er alla: Boka in en träff med en riktigt härlig tjej (eller kille för den delen) som ni aldrig har träffat, men har fått en najs vibe utav! Jag vet, det är skitläskigt (rent ut sagt), men jag vet att jag utan tvekan har skaffat mig en ny helt otrolig vän, så det är verkligen så värt det!


Vem är på?? Lämna en kommentar nedan, för nu är jag nyfiken =)

Gillar

Kommentarer

Carolina
Carolina,
Vad trevligt att du fick möjlighet att träffa Amanda! Alltid trevligt att träffa personer när man ändå befinner sig i samma stad. Funderat på detsamma medan jag är i Stockholm, men än så länge knappt hittat någon i Örebro ^^, ❤️knaset.com
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Det är verkligen helt otroligt! Heja dig vännen, det kommer!! Kram fina <3nouw.com/matildaberlin
Yasmine
Yasmine,
Ok detta ska jag göra, och jag vet precis vem jag ska fråga 😉 Kram och tack för utmaningen! yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men JAAA! Go for it!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229