Bästa grilltillbehören

Ni kommer aldrig höra mig klaga på sommarvärmen i Sverige, men Herre Jösses vad vi har haft det varmt idag. Trots att solen gick i moln vid lunch och inte kikade fram igen förens vid 4 så har jag gått runt i bikini hela dagen. Det vill säga fram tills att jag bytte om till mina Combatkläder och drog iväg till gymmet för att team-teacha kvällens pass. Om det blev ett svettigt ett? Hell to the yes! Mitt linne bokstavligt talat rann när jag gick där ifrån. Just nu överväger jag om jag inte ska åka direkt hem och kasta mig i poolen. Hur skönt hade inte det varit??

Jag kan i alla fall sätta check och check på dagens to do’s. Ögonbrynen är numera på plats igen och inte vildvuxna över hela facet. Tånaglarna är målade och redo för morgondagens öppna klackar. Och snart ska jag checka av den 3e genom att hämta paketet från Nelly som (tack och lov) precis kom till ICA. Lägg till en långpromenad, några timmar i solen, Elle Magazine och vattenmelon på det så har vi en rätt så väldigt bra Torsdag.

Sista stoppet innan jag kommer hem för kvällen är som sagt ICA. Mer än att hämta paketet så ska jag också ansvara för att fixa morgondagens middag till mig och Isa. Har ni några bra förslag??
Vi kommer att hålla till mitt ute på landet, och allt vi vet är att det kommer att finnas en grill på plats. That’s it. Så, langa era bästa grillmarinader, tips på enklaste tillbehöret eller såsen man aldrig upptäckt på kylavdelningen än. Hit a tired, sweaty combat-girl up, haha!

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Så mysiga bilder! Här har det också varit sjukt varmt idag! Låter verkligen inte helt fel med ett dopp i poolen!nouw.com/tessbjork
Yasmine
Yasmine,
Jag är sämst på det där med grillat (även om jag älskar att äta det) men hoppas att andra kom med bra tips! 😃 Kram yasmissy.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229