Barry’s Bootcamp

Godmorgon hjärtan! Kan ni förstå att det redan är Fredag?? Helt galet! Idag vaknar jag med både lite Fredagsfeeling (trots att veckodag inte spelar någon roll alls under tenta p, oavsett är det plugg som gäller) och framför allt en massa träningsvärk. Så gottigt! Igår var jag (som nämnt) på Barry’s Bootcamp och körde fokus Abs and Ass. Om det känns just nu? Hell yes!

För alla er som gillar att träna säger jag bara - ni MÅSTE testa Barry's!
Passen är uppbyggda så att man jobbar skiftande på löpbandet och skiftande med styrketräning på golvet. För att utmana och ge effekt även för de som har Barry's som sin primära träning, har dom delat upp dagarna med olika splittar. Igår var det som sagt Abs and ass. Älskar't! Det är verkligen ett sånt där perfekt pass att köra när man verkligen bara vill, rent ut sagt, kötta och köra skiten ur sig självt!
Dessutom är stämningen i deras red room (ni ser själva varför det kallas så) helt magisk! Musiken är så grymt peppande, instruktören pushar precis lagom mycket och man kan liksom inte sluta att le trots att man tar i så man nästan gråter.

Dock är det inte det billigaste.
Man betalar för sin träning genom att köpa klipp. Dessa kostar mellan 179-234 kronor/styck beroende på hur många man köper (ju fler, desto billigare). Men man får verkligen vad man betalar för! Bortsett från den grymma träningen ser jag två enormt stora anledningar till att varje krona är värd det:

1. Eftersom att det kostar kan man verkligen inte lata sig!
Jämför med att gå till ditt vanliga gym. Där betalar du en viss summa oavsett hur mycket du nyttjar ditt kort. Det spelar absolut ingen roll om du tar i så mycket att du spyr eller om du mesar dig genom passet.
Men om du istället går på ett pass som du vet att du betalat runt 200 kronor för, så är i alla fall jag alldeles för snål för att kunna gå därifrån och veta att jag hade kunnat gjort bättre

2. Omklädningsrummen har allt!
Det enda du behöver ha med dig för att göra dig i ordning efteråt är basically rena underkläder och lite smink (om du vill ha det efter med såklart). Jämför det med om jag skulle duscha på gymmet. Då ska jag släpa runt på handduk, schampoo och balsam, kanske en hårfön, lås till skåpet and so on.
På Barry's finns allt det! Handduk till passet, handduk till duschen, riktigt bra schampoo, balsam och tvål i duschen, lotion, styelingverktyg till håret, tops, bomullsrondeller, lås på skåpen osv osv. Verkligen så fantastiskt skönt!

Jag kan fortsätta att berätta om hur fantastiskt det är i evigheter, men jag kommer aldrig att göra det rättvisa. Du måste helt enkelt testa själv!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh men hur grym är inte du vännen, wow! Lycka till med tentaplugget! <3 Kramis!nouw.com/lillystromqvist
mollysvedin
mollysvedin,
Men oj vad bra med att det ingår handdukar osv! Snacka om kvalité, helt förståeligt att det kostar då. Hoppas tentaplugget går bra <3nouw.com/mollysvedin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229