Barry's Bootcamp - bästa träningstipset

Det här med träningsinspiration. Eller snarare motivation. Jag får konstant frågor om hur jag lyckas hålla den uppe och tips på hur man hittar den när den har försvunnit.
Hata mig inte nu, men ärligt talat har jag aldrig haft något problem med den. Det här fenomenet med att ha perioder där gymkortet ligger orört har aldrig någonsin funnits i min värld. Tvärtom har jag väl snarare haft problem med att det emellan åt blivit lite mycket (but hey, vad ska man göra när det finns så himla mycket kul på schemat?).

Men dom gångerna jag faktiskt har en dipp i min träning så beror det på att jag hamnar i ett mönster av avsaknad av variation. Även om jag är en periodare av högsta rang, så kan jag verkligen förstå alla som tröttnar av att gå till gymmet och göra samma sak dag in och dag ut. Jag menar, vem skulle inte det?
Just nu är jag inne i något utav en sån period. Inte att jag inte vill träna, utan i en där jag har gått och blivit lat. Låter kanske lite skumt när det gäller det handlar om att träna, men just nu går jag gärna till gymmet - men det ska inte vara jobbigt, hehe. En liten pw. ett par lyft här, lite böj där och sen klar.
Därför bestämde jag mig igår för att ge mig själv den där inspirationskicken och motivationsboosten igår genom att boka in mig på ett pass på Barry's Bootcamp.

För alla er som gillar att träna säger jag bara - ni MÅSTE testa Barry's!
Passen är uppbyggda så att man jobbar skiftande på löpbandet och skiftande med styrketräning på golvet. För att utmana och ge effekt även för de som har Barry's som sin primära träning, har dom delat upp dagarna med olika splittar. Igår var det Arms & Abs (perfekt för mig som 1. hatar att träna armar och behöver pushen till att göra det, och 2. älskar att träna magen, vilket bara gör det sjukt kul).
Det är verkligen ett sånt där perfekt pass att köra när man verkligen bara vill, rent ut sagt, kötta och köra skiten ur sig självt!
Dessutom är stämningen i deras red room helt magisk! Musiken är så grymt peppande, instruktören pushar precis lagom mycket och man kan liksom inte sluta att le trots att man tar i så man nästan gråter.

Dock är det inte det billigaste.
Man betalar för sin träning genom att köpa klipp. Dessa kostar mellan 179-234 kronor/styck beroende på hur många man köper (ju fler, desto billigare). Men man får verkligen vad man betalar för! Bortsett från den grymma träningen ser jag två enormt stora anledningar till att varje krona är värd det:

1. Eftersom att det kostar kan man verkligen inte lata sig!
Jämför med att gå till ditt vanliga gym. Där betalar du en viss summa oavsett hur mycket du nyttjar ditt kort. Det spelar absolut ingen roll om du tar i så mycket att du spyr eller om du mesar dig genom passet.
Men om du istället går på ett pass som du vet att du betalat runt 200 kronor för, så är i alla fall jag alldeles för snål för att kunna gå därifrån och veta att jag hade kunnat gjort bättre

2. Omklädningsrummen har allt!
Det enda du behöver ha med dig för att göra dig i ordning efteråt är basically rena underkläder och lite smink (om du vill ha det efter med såklart). Jämför det med om jag skulle duscha på gymmet. Då ska jag släpa runt på handduk, schampoo och balsam, kanske en hårfön, lås till skåpet and so on.
På Barry's finns allt det! Handduk till passet, handduk till duschen, riktigt bra schampoo, balsam och tvål i duschen, lotion, styelingverktyg till håret, tops, bomullsrondeller, lås på skåpen osv osv. Verkligen så fantastiskt skönt!

Jag kan fortsätta att berätta om hur fantastiskt det är i evigheter, men jag kommer aldrig att göra det rättvisa. Du måste helt enkelt testa själv!

Gillar

Kommentarer

Yasmine
Yasmine,
Du har skrivit om det förut och jag känner verkligen att jag vill testa någon gång! 😃 Kram och tack för tipset (ännu en gång!) <3 yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Oh yes! Det har jag! För det är verkligen ett sånt go to ställe när man behöver en ny kick! Älskar't!! kram fina <3nouw.com/matildaberlin
Jullan
Jullan,
Älskar klättring! Men mitt klätterkort har gått ut och jag har inte råd att förnya det. Ett träningslimbo kan man nog säga! ;(ajlimuller.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ohhh no! Ut i skogen och klättra i lite träd då 😉 Hahhaa! Nej men puss på dig <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229