Bali feeling

Idag är jag glad! Riktigt fantastiskt glad faktiskt!

Jag ska inte säga att jag hoppade upp ur sängen, tvärtom vaknade jag av mig själv vid 6 och kunde ligga kvar och dra mig. Efter en sjukt god frukost tog jag iväg till gymmet och höll en abs-klass, och efter det hade jag energi för resten av dagen =)

Jag vet inte om det var det faktum att solen sken och det var lite vårkänslor i luften, eller om det bara är en sån dag, men jag har uppskattat alla vardagens småsaker. Bland annat:

- Att jag fick beröm efter passet av flera deltagare! Tro det eller ej, men det är inte superofta man som instruktör får feedback (varken positiv eller negativ). Så när man väl får det betyder det oerhört mycket! Speciellt när man har satt ihop passet själv

- På vägen ut genom Täby Centrumvar det en liten kille, på 2 år kanske, som överlyckligt deklarerade för Mamman att dom skulle till Lekia. Och glädjen när han kom dit och fick se den stora kramdjursbjörnen som står utanför går inte att beskriva

- God mat! Vid lunch fick jag ett infall och gjorde fantastiskt goda acaibowls till mig och. Richard. Bara se på den liksom! Och just nu sitter vi i soffan med världens charkbord framför oss. Ost, kex, skinka, vindruvor, ananas, vitlöksklyftor, mörk choklad, melon - ja, you name it!

- Alla små vårtecken! Fågelkvitter, snödroppar och krokusar. Total lycka!

- Jag såg en gammal tant och gubbe som var ute i solen och promenerade, hand i hand. Hur hjärtlös är man inte om man inte blir lycklig rakt in i själen utav det??

Gillar

Kommentarer

clarasvenssonn
clarasvenssonn,
men åhh! så mysigt!! 😍😍 kramis ❤️nouw.com/clarasvenssonn
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men verkligen! Stor kram finaste <33nouw.com/matildaberlin
Tacemumford
Tacemumford,
åhh älskar din energi!!!! kram'
nouw.com/tacemumford
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! TUSEN tack sötaste du! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229