Back to school

Det är verkligen sååå mycket grejer som skall göras nu innan flytten!
Mitt huvud är verkligen fyllt med saker som skall göras. Det svåraste just nu är själva packningen. Vi får ju inte tillgång på våran nya lägenhet förrens den 14 september, så första månaden skall jag bo hos Richards bror. Vilket också medför att jag i en månad ska bo i resväskor. Sjukt svårt att packa! Men det är sånt jag har räknat med och planerat för.

Men så slog det mig igår att jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig på uppropet. De senaste månaderna har jag enbart bott i jobbkläder, träningskläder och myskläder hemma. Plötsligt kommer det nu att vara dags att klä sig snyggt igen, och jag kan lova att min garderob är alldeles för liten för att jag ska slippa panik. Och förstå då vilken panik jag kommer att ha kvällen innan och den faktiska morgonen om jag redan har småpanik nu, haha!

Så jag satte mig igår och sökte på lite inspo. Jag känner att jag nog vill ha något åt kontorshållet, men absolut inte en pantsuit. Lagom uppklätt, men inte alls för mycket. Förstår ni vad jag menar?
Efter en stund hittade jag den här outfitten hos Esprit, som bara kändes så rätt. Så något sånt får det nog bli =)

Det är verkligen så himla mycket kvar att göra innan flytten. Så himla många punkter som skall checkas av. För varje man checkar kommer det en ny punkt. Men samtidigt är det punkter som man är medveten om. Ni vet: packa, avsluta gymkortet, städa, lämna tillbaka kläder som inte packar och så vidare. Men så slog det mig igår, en sån där punkt som bara blivit glömd: Vad ska jag ha på mig på uppropen??
Jag känner mig verkligen som ett barn inför första skoldagen, vilket jag faktiskt är, haha!

Man vill ju ha något som är tillräckligt uppklätt men absolut inte överklätt. Lite kontorstyle, classy men inte en hel pantsuit, liksom. Och jag kan lova att efter att ha flyttat in i mina resväskor så kommer min garderob inte att vara tillräckligt stor.

Förstå paniken jag kommer att ha på Söndag kväll, för att inte tala om Måndag morgon, om jag har småpanik redan nu, haha!

Så jag vände mig såklart till mitt älskade Pintrest. Och efter ett tag scrollande hittade jag lite inspo med kläder som jag sen hittade hos Esprit .

Något sånt här kommer det nog att bli. Lagom uppklätt men samtidigt inte överklätt. Var tror ni om det?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229