Augustiångest?

Kan ni förstå att Juli tar slut idag?? Att det redan är den sista och att det imorgon är Augusti?

Jag vill faktiskt gråta lite floder över det. Juli har helt och hållet varit min månad. Trots att jag inte haft en massa semester som dom flesta andra, så har jag gjort allt för att kombinera dom två. Jag har också gjort allt för att prioritera mig själv. Styrkt och puschat mig! Jag har tagit beslut och stått på mig och insett att livet är tyvärr inte särskilt mycket om man inte är lycklig. Jag älskar att vara glad och lycklig, och framför allt så förtjänar jag det.

Så här kommer en liten catch-up på allt som denna fantastiska månad bjudit på!
Varför vara feg och kung i sin egen safezone? Under Juli insåg jag att jag var långt ifrån nöjd och sa i ett infallsögonblick upp mig
Jag var på ett helt fantastiskt bröllop och hade en av dom roligaste kvällarna på länge
... För att inte tala om hur kul jag hade på Kallis!
Jag överraskade Richard och kidnappade honom på en finlandskryssning, åkte till Amsterdam och bokade dessutom en resa till Tokyo. Vad heter resornas motsvarighet till materiell lycka?
Jag har haft fantastiska dagar vid poolen och otroliga grill- och myskvällar med våra familjer. Jag har också släppt taget och kastat mig ut för kanten. Både bokstavligt och figurativ, genom fallskärmshopp och lägenhetsköp (wieeee!)
Och såklart ätit en massa god mat!


Skulle jag skriva allt jag gjort, allt jag tänkt och allt underbart Juli bjöd på så skulle ni aldrig orkar er igenom inlägget. Det här är bara så få småsaker av allt och jag är uppriktigt talat ledsen över att vi får vända kalenderbladet imorgon.

Men så ska jag verkligen inte klaga för ni förstår inte hur mycket kul jag har att se fram emot =)

Jag tänker avsluta det här inlägget med ett enkelt - TACK! <3


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229