Att vara influencer - mitt första event

I samarbete med Lookfantastic

Idag hade man verkligen nästan kunnat tro att jag var influencer på riktigt, haha!
Klockan 06.00 ringde klockan för att jag vid 07.10 skulle möta upp Lisa (ni vet energiknippen som bloggar på Sporthälsa? Ni hittar hennes blogg HÄR) vid TC för att tillsammans gå på ett frukostevent med Vitaminwell och Fitnesscollection. Mitt första riktiga event ever! Så himla kul!
Synda bara att det egentligen inte var jag som var bjuden då, utan bara var Lisas +1. Men men! Det gjorde det inte mindre fantastiskt för det!
Lovar att det kommer upp ett inlägg sen när jag fått bilderna utav Lisa =)

Bjuder på denna fantastisk charmiga post 1,5 timmes ansiktsbehandlings-bild, haha!

Därefter satte jag mig i Moodgallerian och åt den fantastiska smoothiebowlen vi fick från eventet, i väntan på att jag vid 10.00 hade tid på Aktiv hudvård för min livs första ansiktsbehandling. Hör ni hur fantastiskt??
Det var den jag fick i födelsedagspresent utav mina underbara vänner. Först nu i Januari har jag lyckats boka in den. Men den som väntar på något gott you know!
Jag kände mig verkligen som en ny person när jag satte mig på tuben hemåt

Sista stoppet innan jag vid lunchtid än satte nycklarna i lägenhetsdörren var att hämta ut det här fantastiska paketet från Lookfantastic.
Jag har ju sagt förut att det är den bättre versionen utav Glossy Box, och det är verkligen något jag kan stå för!
Det finns verkligen inget lyxigare än när man får hem den här magiska boxen i brevlådan!
Jag har verkligen aldrig blivit besviken på en enda produkt

Januariboxen (som ni hittar HÄR) innehåller:

☆ Swell Ultimate Protect & Renew Serum - Med mitt torra, vinter-hår tackar jag enormt för den här då den ska motverka frizz och återfukta som bara den. LOVE!
☆ Dr Paw Paw Original Clear Balm - Det återfuktande balmet du kan använda på ALLT som är torrt! Vi snackar läppar, nagelband, hela köret. Den har redan flyttat ned i min jackficka
☆Popbands lookfantastic Hair Ties - För vem kan ha för få, snygga, hårsnoddar?
☆ Vitamasques Black/Marine/Diamond Gold Dust Sheet Mask - Jag fick Gold Dust, vilken får du?
☆ Bellapierre Banana Setting Powder - Tro det eller ej, men jag har aldrig ägt ett setting powder. Däremot har jag ju hört att det ska göra underverk för ens make up, så förstå att jag är taggad på att börja använda detta =)
☆ First Aid Beauty Hello Fab Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer - Okej, jag kopierar helt enkelt texten från hemsidan, för på riktigt hur bra låter inte det här?? Combining the benefits of makeup and skincare, the oil-free moisturiser intensely nourishes whilst brightening and smoothing skin. Its host of protein-rich superfoods, including Quinoa and Coconut Water, repair, fortify and revitalise, and light-reflecting micro-pearls inspire a dewy glow. Rich in minerals, it will visibly blur the appearance of pores and imperfections for smoother-looking skin, and its priming properties lock makeup in place for long-lasting wear. Skin is quenched, radiant and perfected

Så ja, idag hade jag verkligen kunna varit en riktig influencer. Det enda som saknades var väl ett lunchmöte och en photoshoot för något samarbete, haha!
Men vet ni vad? Jag kan helt klart nöja mig med den här fantastiska dagen!

Gillar

Kommentarer

Alice
Alice,
VAd roligt med event och ansiktsbehandling!alicelindstrom.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men JA! Det var verkligen en toppendag =)nouw.com/matildaberlin
Pauline
Pauline,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men JA! Sååå kul! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229