Att vara ensam

Oh happy day! Och thank you for being a new one!
Igårkväll fick jag ångest från ingenstans igen. Eller kanske inte regelrätt ångest, utan bara världens depp-dipp. No fun! Det var en sån där kväll när man inte ville vara själv. Men Richard var hemma på Gotland och alla vänner jag hörde av mig till var upptagna (såklart, det slår ju aldrig fel, haha!). Så jag gjorde det bästa utav det. Jag ringde ett par andra vänner och bara pratade av mig lite, och sen dukade upp med hemgjord chili, kuddar, filtar och x antal avsnitt av Robinson.
Tro det eller ej, men det blev verkligen en supermysig kväll!
Stunden när jag satt där i soffan och ljusslingan plötsligt tändes och jag la märke till hur det hade börjat skymma runt mig släppte allt. I alla fall för stunden.

Och idag är det en ny dag! En fantastisk dag! (Hoppas jag, haha).
Egentligen skulle jag iväg till skolan för att ha en datalab, men då jag och min grupp valde att stanna kvar efter seminariet igår och gjorde dagens uppgift så är jag L*E*D*I*G! Woop woop! Sista schemalagda tillfället är avklarat. Så nu är det "bara" en massa tentaplugg och såklart 2 tentor kvar.
Så, let's do this!

Gillar

Kommentarer

Sara
Sara,
såg mysigt ut 😊sarakarlson.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det verkligen! <3nouw.com/matildaberlin
Maria at Inredningsvis
Maria at Inredningsvis,
Jag kan känna mig jäkligt ensam då jag är singel men man får liksom se den i vitögat och göra det bästa av situationen jag brukar gosa med mina husdjur det hjälper mer än man tror 😊 Ha en kanon mysig helg 😊 LOVE Mariainredningsvis.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så himla sant! Ingen idé att sitta och deppa över det utan bara försöka göra det bästa av allt =) STOR KRAM finaste <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229