Att våga visa benen

Jag hade aldrig trott att det skulle komma en dag när jag skulle känna mig tillräckligt bekväm för att gå runt I en kjol. Dessutom en förhållandevis kort och mönstrad sådan.

Jag har så länge varit obekväm i min kropp och i mig själv. Hela somrarna stängde jag in benen i tighta jeans, vilket tro mig blir sjukt varmt, istället för shorts, klänningar och kjolar av den simpla anledningen att jag inte var bekväm med att visa benen för andra.

Men så har jag träffat världens finaste människa. Jag har haft mer tur än jag trodde kunde vara möjligt och få vara tillsammans med min underbara pojkvän. Han är så fantastisk och påpekar minst en gång om dagen hur fin an tycker att jag är. Inte på det sättet att det känns som att han bara säger det, utan varje ord är genuint och träffar mig  rakt i hjärtat. Han har stärkt mig och mitt självförtroende så enormt. För det är jag honom evigt tacksam!

 

När vi igår kväll skulle hem till mina föräldrar för söndagsmiddag var det ett sånt enormt fint väder. Solen sken, det var verkligen varmt ute och det var verkligen en sommarkväll, så vi bestämde oss för att gå dit. En helt underbar promenad längs strandpromenaden! Det var så mysigt att se alla som satt längs med muren med picknickkorgar och engångsgrillar. Helt fantastiskt vilka sommarkänslor!

Haha, det där med pussbilder är kanske inte riktigt vår grej men den behövdes i det här inlägget

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men åhh, du förstår inte vad orden värmer! Tusen tack! Jag köpte den faktiskt när jag var i Malta, väldigt spontant med tanke på att jag inte har något i närheten av liknande i min garderob 😉 kraaaam <3matildaberlin.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Ja, visst är det en jäkla tur att man göra?! Men hur synd är det inte att dom fanns överhuvudtaget? Kraaam <3matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229