Att hantera smärta

Hur hanterar ni smärta? Hur hanterar ni sorg? Hur hanterar ni känslor?
Jag är en utav dom som stänger allt inne. Min mamma har många gånger uttryckt sin oro kring detta. Jag vet själv att jag har problem att släppa ut det och att lätta på trycket. Och framför allt hatar jag att göra det framför andra personer.
Får jag chansen går jag ut och går, och då går jag tills allt lagt sig. Ibland tar det 20 minuter och ibland flera timmar. För mig är det ett sätt kunna låta tankarna flöd och reda ut sig samtidigt som kroppen får avreagera sig genom att hålla igång benen.
Men dom gånger jag själv känner att jag måste få släppa ut känslorna, att jag måste få gråta ut för att inte gå under, då har jag min klippa och sten Richard. Att få gråta ut på hans axel, uppkrupen i hans famn eller bara med en av hans händer på mitt knä, kan vara precis det stöd jag behöver.
Idag var en sån dag.
Jag är medveten om att jag själv inte riktigt hanterat Farmors död, inte gråtit ut ordentligt och kanske inte riktigt insett det. Jag är ju trotsallt en sån som vill trycka undan och inte känna. Men idag var det dags. Det går inte stänga allt inne för alltid. Och då tackar jag Gudarna att jag hade min stötta där <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229