Att få ett förhållande att hålla

En regel alla förhållande borde ha är att man ska prata ut om allt! Smått som stort.
Så fort något dyker upp behöver man prata ut om det och rensa luften. Att gå runt och älta över något hjälper verkligen inte, och man gör heller inte sin partner en tjänst genom att hålla det inom sig.
Jag är tyvärr helt värdelös på just det! Jag hatar att prata om känslor och ofta hatar jag också att känna känslor (inte lycka och sådär, men jag hatar att vara arg eller besviken på någon).
Men känslan efter att ha fått pratat ut, eller skrikit ut för den delen, är i alla fall för mig en djupare och starkare koppling till Richard.
SÅ jag tror att en regel om att prata om allt är vad ett förhållande behöver.
Hur är ni i era förhållanden? Är ni som jag, håller allt inne och kanske ska jobba på att prata ut? Eller en sån som utan problem pratar om allt? Har ni några tips på hur ni gör?

Gillar

Kommentarer

Anna Sofia
Anna Sofia,
No worry! Kollade in igen för säkerhetsskull och allt ser bra ut, haha var bara mitt internet för stunden 😊 Ha en bra torsdag!annasofiaphoto.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Haha, du kan få lämna över lite av pratet till mig 😉 Men visst är det så att man känner sig betydligt närmre efteråt 😊 Tusen tack för kommentaren, och tack för tipset om kommentarsfältet 😊 Kram! matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229