Ass on fire

Aj, aj, aj! Jag har ett tag misstänkt och varit rädd för att jag lider av, vad på jobbet benämns som, pyspunka. Det vill säga att jag har svårt att få ordentlig kontakt med rumpan. Ett tag var jag duktig och körde 3 x 15 höftlyft 2 gånger om dagen. Men liksom med alla rehabövningar så dog det ut efter ett tag...

Men idag på kvällens GRIT-pass. Herrejösses säger jag bara! Kan man få träningsvärk under tiden som man fortfarande tränar?? För att just nu känns det så. Det kommer att sitta fint inför helgens all träning.


Jag har idag också kommit på något som kommer att chocka er (och mig)!


Det kommer bli skönt att ha träningsledigt!


Inte det att ha träningsledigt i sig, för jag har verkligen inte tappat träningsmotivationen. Om något så är den verkligen på topp. Träningen går sjukt bra och varje pass gör mig lyckligare än någonsin.

Men jag tror att min kropp behöver det. Eller jag vet att den kommer må bra utav det. Väl behövligt faktiskt. Så att inte ha möjligheten att träna var och varannan dag, att gå på alla pass jag vill och kunna passa på så fort jag blir rastlös känns som en väldig, inte befrielse, men skön paus.

Jag betvivlar väldigt starkt att jag kan hålla mig ifrån träningen hela semestern och tror säkert att jag kommer vara rastlös efter 1 dag eller 2. Men jag är alldeles för snål för att betala för att gymma varje dag där borta.

Balsam för själen och vila för kroppen!

Det är vad semestern kommer att bli. Och nu är det bara en enda arbetsdag kvar. Tjohoooo!Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229