Asking For Help

Okej vänner, vi behöver er hjälp!
Efter en heldag med matteplugg igår, matteprov idag (som jag utan tvekan kommer faila), PM som snart ska vara klart och tentor inkommande behöver jag verkligen något att se fram emot.

Jag behöver boka en resa!

Så var ska vi? Början av November, gärna någon stans där det är varmt då. Inte för långt bort eftersom vi har ungefär en vecka på oss. Men heller inte allt för dyrt, studentekonomi och lägenhetsköp går inte riktigt ihop med det, haha!
Jag vill inte till något ställe jag varit på, och heller inte Gran Canaria eller Mallis eller så. Något häftigt ställe. Något som verkligen är ett minne. Sist var det Tokyo, men den här gången är det lite väl långt bort, hehe.

Så vad säger ni? Vilka är era guldkorn? Var borde vi åka? =)

Gillar

Kommentarer

Rebecca
Rebecca,
Åhh va underbart, vem vill inte åka nu? Avundsjuk! 😊
Och vilka fantastiskt fina bilder, så fin!
beccagustafsson.devote.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaa! Lite mer sol behövs!! Kram <3nouw.com/matildaberlin
amandassofi
amandassofi,
Vill tipsa om SAS ungdomsbiljetter! Där flyger man som ungdom ända fram tills man är 26 år (om jag inte minns helt fel). Jag flyger med dessa biljetter ungefär 1 gång i månaden och är alltid lika nöjd över priset, har nu bokat en utlandsresa om ett tag där flygbiljetterna bara kostade 1200kr tur o retur, och då är 600kr av dom flygresan mellan Norrland och Arlanda. Tips!nouw.com/amandassofi
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina!! SÅ himla bra tips!! Tyvärr är min sambo över 26, så det krånglar till det lite. Men TACK! Kram <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229