Årsresumé - 2018

Hur sjukt är det inte att 2018 börjar närma sig sitt slut?
Jag har faktiskt haft ett fantastiskt år! Sommaren var nog den bästa jag någonsin haft, jag har hunnit med fler resor än jag någonsin kunnat önska och jag har fått chansen att utvecklas mer än någonsin. Det här är ett år jag verkligen vill minnas! Så här kommer en liten årsresumé i 3 delar, fyllda med en massa bilder =)

Året började med att jag åkte tillbaka till Stockholm, skrev mina tentor och därefter påbörjade jag min SAFE-utbildning (träningsutbildning) som jag i över 2 veckors tid inklusive helger gick parallellt med skolan.

Efter den var det tillbaka till vardag och verklighet med en massa plugg i skolan. Februari kom med snö och jag fick för första gången i mitt liv för mig att gå ut och springa mitt i vintern. ”Jag springer inte ute på vintern. Punkt. ” sa hon innan hon checkade av 15km 💦👊🏼😏 <--- var captionen på instabilden. Det var också då kärleken till löpning väcktes för det här året.
På Alla Hjärtans dag överraskade Richard med både rosor och jordgubbar, och vi lyckades även klämma in en fest med gänget från skolan innan....

... jag och Richard klev på planet till Bali. 2 HELT OTROLIGA veckor tillbringade vi där med sol, bad, surfing (kan vi ta en stund för att jag ställde mig upp på mitt absolut första försök ever, och lyckades surfa hela vägen in till stranden?), magiskt god mat och framför allt varandra.

2018 var året jag blev ordinerad att ta sprutor med blodförtunnande när jag ska flyga långa sträckor. Total och skär panik varje gång. Men jag gör det, en spruta i taget

Det var också på Bali som min kärlek till smoothie bowls växte fram. Utan tvekan min mest ätna frukost under året

Vid påsk åkte jag hem till ön och hälsade på, och vet ni vad? Det finns verkligen inget underbarare än att komma hem! Jag passade då också på att ta hål i örat igen. Som ni kanske minns sydde jag ihop mitt gamla hål då det hade töjt ut sig så pass att örhängena ramlade igenom (har precis insett att jag kommer behöva göra samma sak med mitt andra gamla hål...). Så efter ett år med bara ett hål hade jag äntligen ett på varje sida igen =)

Väl hemma i Stockholm igen tog jag beslutet att unna mig själv något jag tänkt på i vad som känns som evigheter - nämligen hårförlängning. Jag gjorde en total makeover, dvs färgning, klippning, 100 gram löshår och styleling. Jag fick verkligen mitt drömhår och kunde inte sluta titta mig själv i spegeln.
Men alltså på riktigt - se skillnaden! Och hur magiskt fint var det inte??

En kväll från 2018 jag inte kommer glömma är den där William firade sin födelsedag. Han hade på riktigt abonnerat en partybuss! En riktig Russebuss liksom!
Vi började med att äta lite och föra hemma vid Jenny innan vi åkte in till stan och mötte upp födelsedagsgänget på en bar. Därifrån ledde William oss till bussen som körde oss runt hela Stockholm, med dunkande musik, alkohol i mängder och världens härligaste folk, innan vi hamnade på Soliadritet.
Som jag dansade den natten, haha!

Årets stora besvikelse måste vara den dagen när jag och Richard åkte in till Kungsträdgården för att jag för första gången i mitt liv skulle få se körsbärsblomningen. Jag hade sett så otroliga bilder på insta och var sååå taggad! Allt bara för att komma dit och inse att de redan hade blommat över.... Så besviken jag blev!
Trots det fick vi i alla fall en helt otrolig dag med promenerande genom stora delar av stan

Under våren insåg jag den stora fördelen med att bo i Stockholm när det kommer till träning - det faktum att jag faktiskt bor i Stockholm! Jag gick på flera event som jag annars aldrig hade kunnat få till på grund utav resekostnader, ledighetsansökan från jobb osv. Men jag checkade av både Les Mills Dance Innovation och SATS training days. Dessutom testade jag en Hot Yoga-klass för första gången någonsin, och blev meddragen på mitt första Thaiboxningspass. Sååå kul!

Efter mycket plugg kom vi till slut fram till de sista tentorna för mitt första år på KTH. Detta skulle självklart firas! Roligt nog kom Isa upp för att vara med (och för att hjälpa mig flytta hem till Gotland för sommaren). När hon kom upp på Fredagen mötte hon upp mig och Richard för en lunch på Mahalo (första gången vi var där).
Sen på Lördagen började vi med att grill-luncha tillsammans med mina klasskompisar. Jag och Isa åkte hem till Täby där vi poppade en Champagne och förade framför Disney-filmer, haha!
Därefter tog vi oss in till skolan för årets sista tentapub. Än en gång - sååå mycket dans!
Dock slutade kvällen så sjuuuukt oklart. Istället för att hamna på open-air-festen vi skulle på, snubblade vi in på ett äkta drog-rave mitt i skogen utanför Universitetet. Utan tvekan en upplevelse för livet!

Dagen därpå packade vi in oss i bilen och lämnade Stockholm för en helt otrolig sommar på Gotland. Men mer om det i nästa del =)

Gillar

Kommentarer

andreasoderqvist
andreasoderqvist,
Vilka underbara bilder😍nouw.com/andreasoderqvist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fining <3nouw.com/matildaberlin
Yasmine
Yasmine,
Låter som en underbar början av året! <3www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det VERKLIGEN!! Kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229