Arrived at paradise

Ni vet hur folk brukar säga att dom dog och kom till paradiset? För er kan jag berätta att det känns väldigt onödigt att dö. Det räcker med att ta en 1,5-timmes båttur från Bali!

Vi lämnade alltså själva Bali imorse och åkte till Gili Trawangang, och jag säger det igen - WOW!
Dom paradisstränderna vi saknade fanns utan tvekan här. Ni vet dom där vita stränderna med turkost, klart vatten? Precis så såg det ut när vi klev av båten. Vi funderade ett tag på om det var värt att åka hit med tanke på hur få dagar vi har och hur lång tid det ändå tar, vad det kostar + att vi fårligga och betala för dubbla hotell. Men det var såååå värt det! Älskar verkligen feelingen här!

Sen så är det så mysigt för att ön är så liten att det inte finns bilar. Totalt har vi sett 3 mopeder, men annars är det cyklar som gäller. Och häst och vagn för den delen <—- så mysigt! Dom springer runt över allt med bjällror så man hör dom. Jättesöta!

Så idag har vi mest tagit det lugnt vid poolen, ätit fantastisk mat och så ska vi se om vi ska iväg och kika på solnedgången från view pointen.
Livet hade verkligen kunnat varit sämre just nu känner jag, hihi!

Jag ska också passa på att be om ursäkt för att jag inte har svarat på era kommentarer! Internet här är långt ifrån samarbetsvilligt. Men har läst varenda en och är så himla glad över att jag har alla er fantastiska läsare med mig!!
Hoppas ni har det underbart hemma i Sverige (eller var ni är) hjärtan!! <3

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Men va drömmigt lät inte det här då?? 😍 Turkost vatten & vit sand mellan tårna, ni har verkligen kommit till paradiset fina DU 💕 Njuut lite åt tanta också 💖🏝nouw.com/janielindahl
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Det var verkligen såååå himla vackert! Lovar att jag njuter åt dig med <33nouw.com/matildaberlin
4foodies
4foodies,
Guud vad härligt👌nouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAA! Så himla underbart!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229