Är mitt liv över?
20 år och 364 dagar - och vad har jag åstakommit?

Är det idag jag ska få åldernojja? Göra något galet? Hmm, jag tror nog inte det. Lite ledsen blir jag dock när jag tänker på att jag inte längre räknas som liten eller som ett barn i någon annans ögon än mamma och pappas. Det finns så många skitungar där ute i världen som kan så mycket. 13 åringar som sjunger i klass med Adele, 11 åriga kineser som framför Beethovens stycken på piano bättre än han själv gjorde och 16 åriga modeller som får resa världen över. Visst är jag lite ledsen över att jag inte fått göra något sånt eller inte blivit något underbarn.

MEN jag lever ett helt underbart liv! Jag har en familj jag älskar, och som älskar mig, en underbar numera sambo (yes, nu är det på riktigt! Papprena är påskrivna och allt), jag äger bil och lägenhet, jag har rest en massa i mitt liv och än mer ska det bli. Jag har älskat och fått känna mig älskad! Jag har haft passion och brunnit för det jag gjort. Jag kanske inte har lyckats i klass med dom där underbarnen, men jag har lyckats! Mina föräldrar har lyckats!

För jag är jag! Till 100%!

Och vet ni vad?? Det är rätt så jäkla bra!

Precis som det på samma sätt är helt fantastiskt att du är just du!

Så nej, ingen åldernojja ikväll utan bara nyfikenhet inför vad som komma skall. Jag fyller 21 imorgon och jag har ett helt liv framför mig att fylla emd underbara minnen!

Och det, det tänker jag göra!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack sötaste <3matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tusen tack världens finaste bästa Heléna! Alla kramar till dig <3matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229