Äntligen lördag

Wihooo! Äntligen är det lördag! Äntligen är det helg!

Jag började dagen med en skön morgonpromenad till jobbet. Jag tycker egentligen inte alls om att det börjar bli kallt (älskar sol och värme) men luften blir så frisk att andas in såhär på höstkanten. Så utav någon anledning tycker jag nästan bättre om att gå promenader såhär års.

På vägen till jobbet går jag förbi ICA så jag tog en snabb runda in och lyckades fynda både kvarg och kycklingfärs på kort datum. Kort datum kan ju vara det bästa som finns! Tänk vad mycket pengar man lyckats spara in på det genom åren. Och lyckan som uppstår när man hittar favoritvarorna med den där lilla orangea lappen på. Haha, japp jag har tydligen gått och blivit medelålders.

Hur som helst så skulle jag komma till att fyndet betyder tacolördag!

Några timmar jobb nu först, kanske lite träning på det (jag har sån sjuk träningsvärk så vi får se vad kroppen pallar med, men känner jag mig själv så blir det i alla fall något) och sen hem och börja packa.

Det är helt galet, bara 1 vecka kvar till semestern! Åhh vad jag längtar! Och åhh vad jag behöver det!

Just nu går jag runt med målbilden av mig ståendes framför incheckningsdisken på Arlanda med resväskan i handen. Söndag till söndag - nu kör vi!Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229