Älskling, jag har sagt upp migDagen blev en fantastisk dag!
Jag fick beskedet jag hållt tummarna för! Beskedet jag vridit och vänt mig kring hela natten! Beskedet som ändrar hela min vardag!
Jag har idag sagt upp mig från min receptionstjänst på Form då jag tackat ja till en annan tjänst.
Jag älskar Form och kommer med stor vemodighet sluta där (jag kommer ha kvar mina gruppträningspass, så var inte oroliga), men jag känner att jag började jobba i repan samma år som jag började trean på gymnasiet och där har jag varit sedan dess. Jag har älskat tiden, fått enormt mycket plats att växa och utvecklas på, men känner nu att det är dags att testa något nytt.
Jag vet inte vad jag vill göra med livet, jag vet inte vad jag vill plugga eller bli när jag bli stor. Så jag känner att jag behöver testa något helt annat.
Nu har jag chansen och jag har tagit den!
Otroligt glad och otroligt lycklig är precis vad jag är!

Gillar

Kommentarer

Zarah-Lou
Zarah-Lou,
Helt rätt av dig att våga ta steget! 😃 Men... men... det där stora leendet och glada hej:et när man kommer in på Form, vem ska kunna ersätta det? Den där värmen och glädjen?! Måtte dina nya kunder uppskatta det! 😉 <3blogg.zarah-lou.se/
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men åhhh fina du! Det är nästan så jag blir tårögd Men vi ses ju i alla fall på zumban och alla andra gånger jag är där, för det kommer jag va. Så lätt blir ni inte av med mig 😉 Bamsekramar matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229