Airport style

Innehåller affiliate-länkar

Som ni nog vet vid det här laget, så är jag en sån person som älskar att planera och förbereda. Jag har alltid gillat ordning och reda, och är saker inte på rätt plats eller om det är kaos så mår jag verkligen dåligt.
Det är nog därför jag älskar mina listor. Jag vet ju att det kommer vara mycket i min hjärna med både tentaplugg, jobb och förberedelser så redan nu har jag skapat x antal listor med sånt som ska göras.

Något som står på min lista är punkten med saker jag ska/om jag ska beställa hem. Innan man vet ordet av är det försent att få hem paketet i tid.
Så därför började jag igår fundera på vad jag ska resa i, och var vände jag mig då?
Jo till Pinterest såklart!

Hoodie HÄR // Keps HÄR // Skor HÄR // Leggings HÄR

Outfit Nummer 1 

Hur kan något så enkelt vara så snyggt? Ett par leggings, en hoodie och en keps - I love it! Dår emot har jag aldrig riktigt haft rätt umph för att använda just keps... Men vem vet, det kanske har förändrats?

Topp HÄR // Byxor HÄR // Skor HÄR // Solglasögon HÄR

Outfit nummer 2

Den här outfiten är betydligt mer jag. Till skillnad mot många andra skulle jag aldrig kunna resa i mjukiskläder. Både dör att jag är uppfostrad med att man ska se representativ ut när man flyger (tidigare fanns det vissa regler som gälde när man skulle resa med Pappas ”special-biljetter”), men framför allt för att när jag är ute och reser känner jag mig ofräsh som det är. Då vill jag inte känna mig sunkig i min outfit. Nej, snyggt men bekvämt är vad jag strävar efter!

Kofta HÄR // Topp HÄR // Byxor HÄR // Sneakers HÄR

Outfit nummer 3

Lager! Lager, lager, lager! Det är verkligen A och O! Man vet aldrig hur kallt det blir på planet när man ska försöka sova eller hur fruktansvärt varmt det blir i kön till pass-kontrollen när man kommer fram. Så i mitt handbagage finns det alltid en kofta, ofta en halsduk/sjal och såklart ett par shorts att snabbt kunna svira om till, hihi!

Set HÄR // Väska HÄR

Outfit nummer 4

Okej, backa tillbaka till vad jag sa i under outfit nummer 2. För första gången i mitt liv håller jag på att omvärdera den. Ska jag ändå resa i mjukiskläder? Men då snackar vi absolut inte grå mjukisbyxor eller någon tråkig luvtröja. Nej, snackar ett sjukt snygg set! Typ som det ovan, det från Nelly, ett jag har sett på Bikbok (kanske borde gå o testa det?) eller det från Chiquelle som jag såg på Moa Mattssons instastory för ett par dagar sen. Så snyggt ändå ju! 

Frågan är bara - vill jag lägga ut pengar nu innan resan ens har börjat, eller ska jag helt enkelt bara rota lite i garderoben? 

Gillar

Kommentarer

anniepiie
anniepiie,
Jag gillade sista looken. 😃anniepiie.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Visst var den snygg? =) kram <3nouw.com/matildaberlin
Pauline
Pauline,
så snygga! jag ska flyta själv i maj och är så nervös hahalillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det kommer verkligen gå så bra ju! kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229