Adventskalender - lucka 3

I samarbete med Room99

Godmorgon hjärtan! Kan ni förstå att det bara är en vecka kvar till Julafton? Helt galet! Men så himla mysigt!

Just nu sitter jag hemma vid mina föräldrars köksbord med en kopp kaffe framför mig och har precis tänt det tredje ljuset i advensljusstaken jag själv gjorde i betong i skolan när jag var 12. 10 år senare (fyy så gammal jag känner mig) och den är fortfarande fokus runt jul. Kan inget annat än älska det, hihi!

Såklart medför den tredje advent att den tredje luckan i min kalender ska öppnas =)

Varje Adventsmorgon fram till Julafton kommer jag att lägga upp en ny tävling som startar när inlägget är uppe och avslutas vid midnatt natten till Torsdag. Tävlingarna kommer vara väldigt enkla och förklaras vid varje inlägg. Vinnaren av priset kommer att kontaktas via mail, så missa inte att uppge den! Och jag lovar att kalendern inte är något ni vill missa, så kom ihåg att kika in varje söndag =)
Hoppas ni är lika taggade som jag, så håller jag tummarna för att det är just DU som vinner <3

Vinsten i lucka nummer 3 kommer från Room99 och är en sån här ⬆️ fantastisk tavla . Bästa av allt? Du bestämmer precis vad som ska stå på den. Datumet du och din pojkvän träffades? När ditt barn föddes? Dina föräldrars bröllopsdag? Som sagt - helt upp till dig! Därför är det också den perfekta julklappen, antingen till någon annan eller till dig själv =)

Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att lämna en kommentar i kommentarsfältet med svaret på frågan:

Vilka datum skulle du välja? Och varför?

Lycka till <3

Gillar

Kommentarer

Sanna
Sanna,
Om jag vann skulle jag välja datumet 27 november 1987, då det var datumet mina föräldrar blev tillsammans. Det har nu varit tillsammans i 30 år och gifta i 16, och deras kärlek till varandra är som den kärlek jag i drömmarna drömmer om att någon gång i livet få uppleva. De är bägge två en stor inspiration för mig och det vore så fint att få fira deras kärlek till varandra med hjälp av denna fina tavla som det kan ha uppsatt på väggen. Kram Sanna mammasvardag.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh vad fint!! Håller tummarna för dig fining <3nouw.com/matildaberlin
Szemlerinterior
Szemlerinterior,
Men åh, tavlorna 😍 Jag skulle välja datumet då min blivande man & jag gifter oss nästa är i september. Det är ju ett väldigt viktigt och stort datum för oss båda som skulle passa fint i sovrummet hihi. Kramar 💕 nouw.com/szemlerinterior
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh vad fint!! Håller tummarna för dig fining <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229