About This Week

Jag ska erkänna att jag var långt ifrån måndagspepp imorse. Jag har haft en underbar helg och vaknade långt ifrån trött eller seg imorse, men som ni vet så är jag inte tagg på mitt jobb. Jag har 10 arbetsdagar kvar vilket inte är mycket, men ofta går tiden betydligt segare när man kommer så pass nära.
Men så läste jag ett sånt där perfekt peppande inlägg av en tjej jag följer vid namn Isa (ni hittar henne HÄR) och kände att jag behövde hänga på. Så här kommer lite om min vecka som kommer =)

Bild från sist jag klippte mig. Nu ska det bli lika fräscht men ännu ljusare. Vad tror ni om det? =)

Har du några roliga planer?
Fullt utav dom faktiskt!
Idag var vi och kollade på lägenheten och kan nu börja planera på riktigt, vilket är så kul! Framför allt med tanke på att det slog mig att den är ännu sunkigare än jag ville minnas.
Sen så har jag en massa roliga pass att hålla och gå på, så en riktigt bra träningsvecka står framför mig. VIlken jag också kickade igång med GRIT strenght idag (kan jag gå imorn blir jag chockad!)
Jag har idag fixat tid för att fixa fransarna imorgon och dessutom varit och bokat klipptid till på lördag, vilket inte är en dag för tidigat. Vi snackar svintokvalitet på mitt hår.
Och så det jag ser fram emot mest av allt; på lördag är det drinkkväll hemma hos mig med min syster och flera nära vänner. Såå mycket kul!

Vad tänker du på såhär inför veckan?
- Vilka goda drinker man kan göra på lördag? Har ni några can't-miss-recept?? Kommentera =)

- Hur ska jag göra för att få tiden att gå så snabbt som möjligt?

- Ska jag fortsätta vara duktig och hålla min no-shopping streak som nu har varat i en vecka eller om jag ska tycka att jag varit riktigt duktig och lägga en stor order hos Nelly? Vill framför allt beställa den HÄR

, för hur fin är den inte??

Vad skulle göra dig extra glad?
En överraskning av något slag. Eller en händelse som jag helt enkelt inte hade förväntat mig.
Bäst av allt hade varit ett antagningsbesked men bara en chokladbit hade gjort mig oerhört lycklig

Hoppas ni får en pepp-kick inför den här veckan! Puss på er! <3

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Verkligen! Det är ju vardagslyx på en helt ny nivå 😉 åhh, vilka bra tips! Det ska vi =)matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Egentligen ett program som heter IT, projektledning och affärssystem men det är helkört. Så nu hoppas jag på produktutveckling (finns en liten yggepyggechans). Tack, då ska jag det 😉 krammatildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229