A New York breakfast

Kan vi ta en liten stund för det här med jetlag?
Nej, jag ska verkligen inte säga något negativt. Jag är av filosofin att har du förmånen att kunna resa iväg så pass så har du inte rätten att klaga över det. Punkt.
Det jag mer tänkte på var:

1. Jag har så svårt för hur jag ska börja dom här inläggen just nu. Jag vill såklart börja inläggen med Godmorgon hjärtan eller något liknande när jag skriver ett inlägg i sängen på morgonen. Men det inlägget läser ni först på kvällen. Om jag istället ska önska er en riktig Godmorgon så ni får det när ni vaknar, ja då måste jag skriva det på kvällen. Allt blir bara jättemärkligt! Ni får helt enkelt ta det som det blir, haha!


2. Fortsätta på spåret och berätta om min morgon. Just nu ligger tiden åt ”rätt håll” för mig (kommer däremot att bli ett h*vete inför att skolan börjar, men det är som sagt mott egna problem). Så jag vaknade pigg och glad klockan 04:50 imorse lokal tid. Så jag började dagen med att ligga i en stor, vit hotellsäng (underbart!) och vänta på att solen skulle gå upp. Efter ett tag insåg jag dock att det kommer den inte göra... Enligt klart.se hade vi enbart regn och åska att se fram emot hela dagen. Så det var bara att göra om våra planer på att åka till Frihetsgudinnan, 9/11 memorial, China Town, Little Italy och allt på den södra delen av Manhattan


Så vi promenerade istället ett par kvarter bort för att äta frukost och fundera på saken. Gotta love them Acai Bowls!

För er som har frågat om det är dyrt i NY så är svaret ja. Det är det. Jag och Richard köpte likadana bowlar och varsin kaffe och kalaset slutade på närmre 200kr. Rimligt? Nja, men det är vad det kostar här.
Vi får leva livet nu och äta nudlar och knäckebröd hemma, haha!

Gillar

Kommentarer

enna
enna,
Acai känns som ett måste i New york 😉sayyeastofashion.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men ja! Så gott ju! <3nouw.com/matildaberlin
mandy
mandy,
tycker tvärtom!!! specellt KAFFE på café i NYC är billigt jämfört med i sverige!! och manfår STÖRRE (mer) kaffe för pengarna än i sverige!!www.betterwords.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Var går du??? För allt vi springer på är SVINDYRT! nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229