6 tecken på att tentaperioden är över

Vårat hem börjar se ut som ett hem igen, och inte ett bombnedslag. Richard har varit grym och försökt hålla lite ordning, men när jag kommer hem och slänger mina grejer omkring mig likt en orkan finns det liksom inte så mycket han kan göra åt saken. Egentligen mår jag piss av att ha kaos omkring mig, men det har inte funnits varken tid eller ork till att ta tag i det efter att ha pluggat 90% utav min dag. Men nu så! Köket är rent, mina stackars växter är vattnade och hela dagen imorgon får jag tid till att äntligen göra resten (ni vill inte ens veta statusen på badrummet just nu....)

Jag har börjar höra av mig till mina vänner igen! Innan ”har det inte varit någon idé”, för när när det kommer till punkten Ska vi inte ta en fika? Eller en lunch? hade mitt svar varit Självklart! Men om 2 veckor....

Men efter idag finns det tid, toma dagar i min kalender, inte en massa måsten. Så här skall kompisdateas så det heter duga =)

Jag har ett set med nya fina naglar. FI-NA-LY! 5 veckors utväxt, med nedtejpade släpp och nagelband över halva nagel.... Ingen vacker syn. Men nu så! Nu är jag äntligen mig själv igen!

Ikväll när jag går och lägger mig tänker jag inte ställa något larm! Jag har som rutin att alltid gå upp nätär klockan ringer 06:15. Vardag eller helg - spelar ingen roll. Men nu tycker jag att jag verkligen är värd en ordentlig sovmorgon!

Min älskade dator ska äntligen få uppdatera sig. I över två veckors tid har den där lilla rutan i högra hörnet poppat upp och sagt att nu är det dags. Men lika envist som den poppat upp har jag klickat på Try again tomorrow. För det är så att en uppdatering skulle innebära en omsart, och jag har haft alldeles för många viktiga flikar, program och sidor uppe för det, så den har fått vänta.
Förstå satisfactionen av att kryssa alla sidor, stänga alla program och låta den där lilla rutan få göra precis det den tjatat om hela tiden

Weekendväskan är framplockad och redo att packas. Om mindre än 48 timmar är jag iväg på *trumvirvel* semester! Hör ni vilket fantastiskt ord? Semester! Jag ska alltså vara ledig! UNDERBART

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Låter verkligen underbart! ❤️nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det är det VERKLIGEN!! <3nouw.com/matildaberlin
4foodies
4foodies,
Åhh vad härligt!nouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaaa! Så himla underbart!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229