5 saker som gör mig sur

- Paket som inte kommer i tid. Jag vill ha min nya mobil NU och dom där 5 arbetsdagarna det skulle ta att skicka den har nu passerat. Fasen vad frusterande det är när saker man verkligen längtar efter inte kommer!
 
- Folk som inte flyttar på sig. Eller som står i vägen överlag. Är du ute på stan med din barnvagn och träffar en annan vännina med barnvagn behöver ni inte stanna med vagnarna och blockera heeeela ingången till affären. Prata kan ni göra någon annan stans. Ömsesidig respekt finns det något som heter.
 
- När det man har världens crave på är slut. Antingen hemmer eller allra värst när det är slut i affären. Blir jag sugen på något, då blir jag verkligen sugen på det. Det är nästan så man kan tro at jag är gravid, haha.
 
- Likaså när man inser att klädesplagget man vill ha på sig är smutsigt. Jag har ofta väldig beslutsångest om vad jag ska ha på mig så när jag väl bestämt mig för vad jag ska ha på mig och det inte funkar rasar halva min värld. 
 
- Dagar man vaknar på fel sida. Ni vet dom där dagarna när allt går fel. Även om man vaknar glad och energisk förstörs dagen av att man slår ned allt man kommer åt, glömmer matlådan hemma, kunder på jobbet skriker på en helt utan anledning och nycklarna går av i låset. Okej, jag har aldrig råkat ut för den sista men ni förstår poängen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229