5 konstiga matvanor

Jag är lite konstig när det gäller mat. Det som många anser nästan på gränsen till äckligt kan vara det godaste jag vet. Ibland är det nästan så att jag skäms över mig själv, haha. Jag är till 100% en såsmänniska och kan förstöra all mat med någon slags sås eller tillbehör.
När vi var i Italien var det så att kockarna på restaurangen stog och besviket skakade huvet åt mig när jag bad om ketchup till min pasta. Men tyvärr är det så jag är.
Eftersom att många av mina favoriter är sånna som man aldrig kommer på att testa själv, så tänkte jag dela några av dom med er (och det är okej att rynka näsan så mycket ni vill ;) )
 
- Ost på pannkaka. Inte helt ovanlig och kanske inte för konstig. Men att slänga på ett par skivor vanlig ost på pannkakan när den fortfarande ligger i pannan är en favorit sen jag var liten. Vem tycker inte om smält ost liksom ;)
 
- Lingonsylt till lax. Lingonsylt har jag till det mesta, men att ha det till lax var något som jag också var lite skeptisk till när jag testade. Men nu kan jag knappt äta lax utan det. Snacka om att förstöra maten.
 
- Ost i vaniljyoughurt. Kombinationen vanilg och greveost är något helt i särklass. Att bara ta en ostskiva, rulla ihop den och sen doppa i vaniljyoughurt - så enkelt, sååå gott!
 
- Pizzasallad till spagethi och köttfärssås. Jag minns att man (nästan) alltid fick det i skolan, och jag hade ju aldrig kommit på combon själv men fullkomligt älskar den! Så nu passar jag alltid på att springa upp till pizzerian och köpa en liten förpackning när vi äter just köttfärssås. Åh vad jag älskar att bo grannar med dom ;)
 
- Majs och ärtor till pannkakor. Och allra helst med jordgubbssylt till. Även där något jag plockat med mig från skoltiden 
 
Men så älskar jag en massa "vanlig" mat med ;)

Gillar

Kommentarer

Josefin
Josefin,
Pizzasallad passar ju till allt haha 😉josefinu.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Haha, ja det gör ju faktiskt det 😉 matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229