5 just nu

Innehåller affiliate-länkar

Det här ↑ kan ju vara det absolut godaste som finns! Efter gårdagens fantastiska middag ställde Mamma fram Svenska jordgubbar, vaniljglass och årets första, precis nyslungade, egenproducerade honung. Hör ni vilken dröm eller?

Jag köpte precis min biljett till Tofta Besch Club på Midsommardagen! Woop woop woop!
Här på Gotland finns det två riktiga höjdpunkter man inte får missa under sommaren. Nummer 1. är Kallis vecka 29. Tidigare har jag flytt stan och svurit åt alla turister under när Stockholmsveckan slagit till, men nu är det utan tvekan en utav sommarens höjdpunkter. Och en dag på Kallis är ju bara ett måste!
Och nummer 2. är premiären utav Tofta Beach Club på Midsommardagen! Utan tvekan en utav festernas fest! Dagen, feelingen - allt! Något man absolut inte får missa - och jag har nu kirrat min biljett.

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Jag har fortfarande inte hittat något att ha på mig på midsommar tho’. Jag har lagt ned sååå mycket tid på Nelly, NA-KD, Bubbleroom, Zalandoo, Gina och BikBok. Still nothing. Bara en massa öppna flikar. Likaså med Lyko som har 25% rea på typ allt. En massa tid men bara öppna flikar. Så irriterande.

Första dagen på jobbet är avklarad, och det var verkligen fantastiskt kul att vara tillbaka! Jag träffade en massa kul folk som jag då kanske kommer jobba med i sommar, jag hade förvånansvärt mycket kvar i ryggraden, det var sjukt kul att få vara social och inom serviceyrket igen och jag gick därifrån med världens leende på läpparna. Nog för att jag vet att det kommer vara lite skillnad när jag i sommar jobbar min 7 dag i rad (för det sliter verkligen så enormt på en), men jag måste säga att det här bådar gott inför säsongen =)

Jag är så taggad på att framkalla foton att fylla mina coffee table photo albums med! Men jag kommer inte att göra det innan sommaren är över. Så nu gäller det att fota allt - varenda liten sekund, varenda litet ögonblick jag vill minnas. Let's make this summer magical!

Gillar

Kommentarer

Carolina
Carolina,
Himla härliga saker som skett på den senaste tiden!! 😃 ♥knaset.com
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså ja! Stor kram <3nouw.com/matildaberlin
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Så fantastiska punkter fina du! Jordgubbar och glass ute i solen är det inte mycket som slår! 😍👏🍓 Tycker du gör så rätt i att fota alla minnen så gott det går - så kul att kunna gå tillbaka sen! Härligt att det även känns så skönt inför jobbet! 😍 Kramis! ♥♥nouw.com/lillystromqvist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhh! TUSEN TACK hjärat! Och eller hur?? Vill bara minnas allt! STOR KRAM HJÄRTAT!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229