5 just nu

1. I’m sorry peeps, men ni kommer få leva med bilder på smoothiebowls ett bra tag framöver för jag är hooked! Dom kanske inte är dom finaste eller mest komplicerade, tvärtom gör jag dom på ungefär 2 minuter. Men trots det är mina vardagsbowls det bästa som finns just nu!
Min mage mår bra, min kropp mår bra, mina ögon mår bra (äta med ögonen vetni). Stort tips till er alla!

2. Det görsta jag gjorde när jag vaknade imorse var att beställa en soffa till balkongen. Alltså vi snackar 06.11, haha! Men vi kikade in oss på en loungegrupp för ett par dagar sen och jag skulle beställa den då, men behövde prata med Richard först om när han kunde vara hemma och ta emot den. Under tiden som jag väntade på svar sålde den slut... Såklart! Så nu när jag vaknade och såg att den fanns igen, till samma rabatterade pris, kunde jag liksom inte vänta


3. Jag känner mig som Rapunzel! Varje gång jag gick inpå toan igårkväll va jag tvungen att stanna och dra borsten genom håret. Och under föreläsningen i morse kom jag på mig själv med att konstant tvinna håret mellan fingrarna, dra handen genom det, flytta allt hår till ena sidan, dela det på 2 igen, göra en lös fläta och såvidare och om igen. Hur ska jag någonsin kunna gå tillbaka till att ha kort och tunnt hår igen??


4. Någon otursdag har det då inte varit, trots att det är just Fredagen den 13e! Nejdå, den har bara varit underbar! Alldeles nyss fick jag dessutom ett mail av finaste Malin om jag jag hade vunnit en tävling hon har haft i samarbete med Caseapp. Wihooo! Är skall min dator pimpas =)


5. Jag kan inte bestämma om jag är mest sugen på att baka ikväll eller stanna och köpa en godispåse på vägen hem. Eller om jag faktiskt ska "vara duktig". För mig innebär i vanliga fall Fredagar och Lördagar att jag trycker sötsaker tills jag bokstavligt talat mår illa. Och jag kan liksom inte bestämma mig för att vara sugen på en enda sak, utan jag ska ha allt. Godispåse, mörk choklad, glass, popcorn, ost och kex, läsk gärna en skål flingor att kunna småäta på.
Men i och med att det inte gick att trycka på samma sätt på resan fick jag något utav en detox. Så frågan är om jag inte ska stanna och köpa med mig en massa god frukt och lite dipp istället? Kommer jag bli nöjd med det, eller kommer jag ångra mig grovt lagom till att butikerna stänger?

Gillar

Kommentarer

moamkarlsson
moamkarlsson,
Ditt hår blev verkligen hur bra som helst så förstår att du gillar det!! <3nouw.com/moamkarlsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åh! TACK FINING <3nouw.com/matildaberlin
janielindahl
janielindahl,
Varje gång jag kikar in här vill jag ta en sked full med smoothiebowl och bara äääta med hela ansiktet typ 😅💕 Mer smoothiebowls till folket! 🙌🏻 Och JA, förstår att du känner dig som Rapunsel, hade jag haft ditt hår hade jag pillat och tvinnat hela tiden haha 💖💖nouw.com/janielindahl
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha! tro mig, det kommer komma! Är 110% hooked! Alla världens kramar sötnos <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229