5 från idag

Hur otroligt är det inte att få vakna till den här vyn? Att se solen krypa upp över bergstopparna och fighta sig igenom molntecket. Magiskt!
Utav någon anledning har jag kommit in i en rutin utav att vakna klockan 06:00 varje morgon. Så himla oklart med tanke på att jag logiskt sett borde ha brutala problem med att vakna tidigt lokal tid, men tydligen inte. Men det gör mig då ingenting eftersom att jag 1. får se solen vakna till liv, och 2. blir jag trött är det bara att ta en powernap i solstolen lite senare på dagen (vilket jag typ alltid gör, haha)

I mitt mission på att inte bränna mig bestämde jag mig för att ta det jättelugnt idag. Så vid halv 12 när jag kom tillbaka från gymmet bestämde jag mig för att ta 15 minuter sol på framsidan och 15 minuter på baksidan. Men trots SPF50 (vilket jag går runt i konstant) lyckades solen ändå ta så illa att jag inte ens har kunnat tänka tanken på att få mer sol på mig under eftermiddagen. Istället har jag nöjt legat under ett parasoll och njutit utav värmen

Vietnamesiska vårrullar (fresh springrolls) är livet! Nough said!
En kul liten detalj är att det verkar vara standard att ha både räkor och fläsk i alla rullarna. Inte direkt en combo jag själv hade kommit på, haha! Men jag ska erkänna att det är rätt så himlans gott!

Jag vet inte om vi har hamnat på fel ställe eller om det är Ryssar över lag (nu menar jag verkligen inte något rasistiskt, utan baserar detta på observationer från alla de som bor på vårat hotell) men vi har verkligen inte samma grundvärderingar. För enligt mig är det inte okej att vara full klockan 11 på morgonen samtidigt som man vinglar fram med barnvagnen och de två små barnen går försiktigt efter hand i hand. Det är heller inte okej att tränga sig i frukostkön när det kommer in ny frukt som vi alla vet kommer ta slut, men själva står i turordning på. Det är inte okej att skrika på sina barn så att dom gråter. Det är heller inte okej att knuffas, och råkar man stöta in i någon (hey, saker händer) så ber man väl om ursäkt?
Det här har heller inte hänt en gång. Nej, nej, nej. Det händer dagligen. Nej, dom här Ryssarna gör verkligen inget gott intryck på mig...

Efter att ha gett upp parasoll-livet flyttade jag istället upp på balkongen. Med en hårinpackning i håret, och en aloevera-anisktsmask i hela facet, en (eller snarare 3) iskalla burkar med Cola Zero djupdök jag ned i min bok i över en timme. Alltså - hur härligt??

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind
Lillan Kind,
Åh vilken underbar vy att vakna till!🙌Jag blir nästan liiite avis!😆 Vårrullarna ser verkligen goda ut, även om räkor och fläsk var en udda kombo😆 Tyvärr får jag nog säga att ryssar är som resenärer överlag så som du har erfarit, och ofta sju resor värre. Jag är inte rasist, och total avsaknad av sociala förmågor har ju inget med ras att göra. Det låter kanske hemskt det jag säger nu, men inga andra människor i världen uppför sig så illa var man än åker. Accepterar man inte att bli förbigången i en kö blir man knuffad ur kön. Vill dom ha ens plats på stranden sätter dom sig på ens handduk. Bufférestaurangerna rensas lika fort som ett stim Pirayor äter rent ett byte, och sen lämnas överfulla tallrikar på borden för att kastas i soporna. Få människor klarar att dricka ett glas vatten lika fort som dom tömmer ett glas vodka. Usch, jag stoppar uppräkningen här.
Ha en fortsatt underbar resa!! KRAM❤️
varapavag.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nämen fyyy! Då är det alltås inte bara här. Jag som ändå höll tummarna lite... Så tråkigt att höra! Håller tumarna för att det inte ritkigt är lika många ryssar på nästa ställe då! KRAM FINA <3nouw.com/matildaberlin
linnearosengren
linnearosengren,
Men vilka märkliga människor, så jobbigt att kolla på ju. Hoppas verkligen inte det är något över lag för det vore ju hemskt. Hoppas ni kommer möta trevligare människor framöver <3 kramnouw.com/linnearosengren
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men ja.... Så himla jobbigt faktiskt! Tack vännen och stor kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229