5 bilder från de senaste dagarna

Något jag älskar att se och läsa om hos andra, och som jag vet att det är flera som uppskattar, är att se vardagsbilder. Sånna som egentligen kanske inte har något med något att göra, utan bara speglar bloggarens everyday moments. Så, det tänkte jag göra. Här kommer 5 random bilder från de senaste dagarna =)

Min Måndag började lite lagom bra... Note to self: sminka dig inte efter att ha haft i hårolja, om du inte vill riskera att din (nya, knappt använda) favorit highlighting-palett skall gå ett hemskt öde till mötes.
Det var verkligen som i Kill Bill när det där tjutandet börjar och man ser allting i slow motion med den totala vetskapen om att det finns absolut noll och ingenting man kan göra för att förhindra katastrofen. Nej fyyy vad ledsen jag blev!


Igår var jag och köpte ut min ovve (waaaay!) och passade då också på att köpa ett par märken med. Jag har några från mottagningen och sen fick jag betongblandarmärket (tjej-tjej) när jag gjorde den med Sofia i Lördags.
Så nu är det systuga som gäller någon dag. Frågan är bara: vilken färg ska jag ha på tyget jag ska skriva mitt namn i?


Som jag längtar efter solen på mina morgonpromenader. Och som jag saknar att ha dom som rutin.
Visserligen är det inte helt fel att få se soluppgången över havet, men det är inte riktigt samma sak som att få njuta av solstrålar mot huden klockan 07.00 på morgonen


Men morgonpromenaderna får nog vänta ett tag nu när vintern bestämde sig för att komma på besök igen. Jag vet inte hur det är med er, men nu är jag klar med snön. Jag ville ha den när jag hade julfeeling och framför att ville jag ha den på julafton. Men nu har jag liksom kommit till acceptansen av att det inte blev någon. Så nu vill jag ha vår! Jag vill ha sol! Jag vill ha fågelkvitter!

En lagom suddig bild från Oasen (samhällsbyggnads pub) i Lördags. 2 klasskompisar och killen längst fram som jag helt ärligt inte har någon aning om vem det är. Men jag hade bubbel i handen och va oerhört glad, så självklart skulle han vara med, haha!

Gillar

Kommentarer

ISA
ISA,

Blev på riktigt ledsen av att se översta bilden, den är SÅ SAD när det händer.. hoppas den går att använda ändå 😟 på nått sätt, haha.

isabyl.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaa! Blev verkligen sååå ledsen =( Och nej, jag fick dammsuga upp hela =( Kram <3nouw.com/matildaberlin
deniseeelarsson
deniseeelarsson,

åh dessa overallfester, så roliga! Sambon avskyr dock min och hotar med att bränna upp den om jag tar fram den. haha!

nouw.com/deniseeelarsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha! Det första Richard ssa när han såg min var att den var så fruktansvärt ful, haha!! Kanske är något hos sambos det där 😉 Kram <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229