4 träningspass på en dag

Innehåller affiliate-länkar

Photos by @photosbyjorgen
Kläder STRONGER

Idag skulle man ju nästan kunna tro att jag jobbade på gymmet igen. Eller det gör jag ju visserligen, som gruppträningsinstruktör. Men idag var det nästan på heltid igen, haha!

Som ni förstår utav rubriken blev det en hel del träning idag.
Jag lyckades, tro det eller ej, ta mig upp ur sängen och iväg till BodyBalancen imorse. 06:30 (hör ni hur tidigt det är??) stod jag där i gruppträningssalen (typ) redo att väcka kroppen. Vid lunch var jag sedan tillbaka för att kötta igenom BodyAttacken följt utav CX.
Där ↑ snackar vi verkligen total endorfinkick! Den energin i salen, den peppen, den fantastiska energin = magisk!

Efter det var jag slut. Klar. Done.
Hade jag tänkt i alla fall.
Dock hade en annan instruktör blivit sjuk och ingen kunde ta hennes pass på kvällen. Med tanke på att precis innan hade blivit tvungen att säga ifrån mig ett annat pass jag hade lovat att täcka under sommaren eftersom att jag hade sett fel i min jobbkalender, kunde jag inget annat än att ställa upp.
Så det blev dessutom en klass med Core på Boll. Jag ska verkligen inte klaga dock, för shit vad kul det var att vara tillbaka där framme på scenen. Jag försökte komma ihåg när jag ledde det sist och kom fram till att det måste ha varit ungefär ett år sedan. Så nej, jag klagar verkligen inte!

Efter den här dagen tror jag nog att jag kommer somna fantastiskt gott, och förhoppningsvis vakna med riktigt härlig träningsvärk =)
Hoppas ni får en underbar kväll hjärtan <3

Gillar

Kommentarer

4foodies
4foodies,
Heja dig! Snyggaste träningskläderna👌nouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fining <3nouw.com/matildaberlin
Naatly
Naatly,
Vilka fantastiskt underbara bilder!! <3nouw.com/naatly
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! TACK fining <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229