4 som motiverar mig just nu

1. Janni Déler

Sen några månader tillbaka har jag lyssnat på framförallt två poddar. Den ena är Två systrar en podd med Alexandra Bring och Victoria Törnegren, och den andra är Two of a kind med Janni och Michaela Déler. Båda är precis sånna jag gillar där två tjejer sitter och snicke-snackar, och båda, eller snarare alla fyra, är väldigt down to earth. Älskar’t!
Jag har ju tidigare skrivit lite om Janni och Michaelas avsnitt Nutrition for naughty people och hur det inspirerade mig till att lägga om min kost, och efter det fortsätter jag bara att både inspireras och motiveras av Jannis sätt att vara. Väldigt obrydd, jordnära, klok, hälsosam när det kommer till både kost och träning, sjukt snygg och bara allmänt härlig.

2. Julen

Jag vill säga Nya Zeeland-resan, men just nu har jag liksom inte riktigt tid att tänka på den. Jag menar, bortsett från flygbiljetter och Hobbiton har jag inte ens susning om vad jag ska göra där, haha! Vad som däremot motiverar mig genom tenta perioden är julen. Slipper jag omtentor så slutar skolan redan den 12 December vilket betyder att jag kan åka hem ( alternativt kanske boka en annan resa, hehe). Skulle jag däremot faila måste jag vara kvar tills den 20e. Så allt som jag associerar julen med, tomtar, pepparkakor, familjen, julmusik, stjärnor, ja allt motiverar mig att kämpa dom här dagarna.

3. Eleni

Jag använder Bloglovin väldigt sporadiskt (är inte alls kompis med hur det funkar på mobilen). Men ibland så händer det att kikar jag in där. Och sista jag gjorde det hittade jag tillbaka till Eleni som jag började följa samtidigt som jag skapade mitt konto (dvs för ett par år sedan).
Hon är verkligen HEEEELT otrolig på att fota! Det var faktiskt just därför jag började följa henne från början. Jag menar, bara se 👆🏼. Kollar man på min insta kan man se att jag just nu älskar ljusa, naturfärgade, höstiga redigeringar. Om ett par veckor kommer det troligtvis vara betydligt mer färggrannt och saturerat. Det blir det alltid när jag är på semester. Men efter det, när jag kommer hem och det börjar bli sådär mörkt och tråkigt ljus så är jag riktigt motiverad och inspirerad till att försöka ta bilder med hennes stuk på.

4. Höstmodet

Som ni vet vi det här laget tror jag på hudra procent att man ska klä sig efter hur man vill känna sig. Just nu vill jag känna mig galet snygg, men ändå jordnära och bekväm. Och just det är vad jag tycker att höstmodet är i år. Därför gör det mig sjukt motiverad! Varje morgon kan jag kliva ur sägen, dra på mig en outfit och sen gå ut och äga världen. Älskar’t!!

Vad motiverar dig just nu??

Gillar

Kommentarer

Sabinakj
Sabinakj,
Jag älskar också höstmodet, på något sätt tycker jag nog att höstmodet är det finaste vi har! Vem vill inte vara mysig men snygg samtidigt liksom haha! <3
nouw.com/sabinakj
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
ÄLSKAR höstmodet! Så jäkla snyggt och så enkelt, dör för det! Och älskar hennes bilder, magi. Kram hjärtat<3
nouw.com/emmeliesehlin
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
SÅ mysigt inlägg!! Jag blir motiverad av framgångspodden, motivation talks på youtube och alla underbara människor på nätet och i verkliga livet som går sin EGEN väg!!! ✭ Kram fina!
nouw.com/sarakarlssonsse
evelinarou
evelinarou,
ÄLSKAR höstmodet <3
nouw.com/evelinarou
mollysvedin
mollysvedin,
Sån härlig inspiration!! Höstens mode är ju bara för snyggt <3
nouw.com/mollysvedin
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Julen är nog det jag kan hålla med om här 😋
nouw.com/jenniferofhbg
happyM
happyM,
Åh så underbart inlägg, nu blev ju jag också supertaggad på julen hihi ❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
KellyEricsson
KellyEricsson,
Jag älskar julen, så taggad ❤️❤️
nouw.com/kellyericsson
megkaup
megkaup,
älskar också höstmodet i år, eller ja typ VARJE år 🙈 en sak som motiverar mig är att jag börjar nytt jobb nästa månad och ska åka till Boston på träning! väldigt egotrippat men ja, det är vad som gör mig pepp 😉
nouw.com/megkaup
Emmysliv
Emmysliv,
Höstpromenaden. Luften och allar dofter är så härliga nu. Så kan man också byllsa på sig koftar eller stickade stora tröjor.
nouw.com/emmysliv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin